Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMOO NAPRIJED BORDO-BIJELI !!!
'Tkv. Srbska nacija" i njihova laz. dodje pleme divljaka, zaostalih i za to vrijeme i nazovu se raskom. Nijma se prikljuci odpadak bugarskog naroda i donese im vjeru. kralj Bosne, tvrtko ih okupira oni ga proglase Srbinom. Baka ili Nana mu je bila od nemanjica a majka tvrtkove nane je madjarica. Srbi su onda i madjari, zato ni vojvodina nije srbija. Dok bosna ima zastavu oni imaju dvije boje. termin srpske zemluje nastaje iz zajebancije jer se radi o njivama. Muslimane u bosni nazivaju poturicama. Nije istio primiti islam i biti srbin sa 60% turskih gena, pa ti skontaj ko je poturica.srbski narod je prilicno izmisljen kao i njihova istorija u devetnestom stoljecu, to je narod koji slavi ljude koji nisu postojali (Kraljevic marko, milos obilic) Slavni Hrvatski narod nazivaju pokatolicenim srbima bez i jednog dokaza. To je narod koji vjeruje u mitove i otud sada potreba za genocidima, ubijanjem drugih. Danas je lagano dokazati naucno da mi nismo isti narodi i oni se plase toga.
@mesasrbine "Mi lazemo da bih varali sami sebe, da tjesimo druge, mi lazemo za oprost. Mi lazemo da bih se borili protiv straha, lazemo da ohrabrujemo druge, lazemo da bih skrivali svoj i neciji drugi jad. Laganje je oblik naseg patriotizmai potvrda nase urodjene inteligencije. Mi lazemo na kreativan,mastovit i inventivan nacin." to rece otac velikosrpske ideje,pa sta dalje reci o vama.. https://www.youtube.com/watch?v=YYxKy0FIQck
http://www.bazabezporaza.com/2015/08/03/otkrivamo-zasto-navijaci-zelje-nisu-danas-dosli-na-grbavicu/ aa stetaa
Gazi Travnice, za Siroki!
NAPRIJED TRAVNIK!!!!
Sarajevo u prvom dijelu prvenstva smije izgubiti 4 boda. Pa vi sad vidite.
Ko je domacin a ko gost 😁😁😁
Zelji od Rome 650.000€ za Dzeku, eto para da komsije kupe sada ove dvije tekme na strani
zeljo nikad nije kupio utakmicu to potpisujem. njima se nastima na ime Ivice Osima
Sretno komsije, kad mi jedan Radnik ne znamo pobijedit...
Bice zanimljivo u gradskom derbiju na Piroti danas :D
al ni blizu kako ce biti zanimljivo u gradskom derbiju iduce godine u butmiru. Zeljo-Butmir
Do duše u pravu si,evo sam se i za prepo,čak su se 2 kola odigrala,haha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ajmooo veziriiiiiii
Zahuktala bordo mašinerija ide po novu TRICU! SVI U TRAVNIK!