Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za nase momke ! Titula na kosevu !
sampioni! NA KOLJENA PRED HORDE!!
@ tako ti je Na što da mi budemo ljubomorni???????? Jesi dobar jadu jadni, pa ja nebi dao ŠB za 100 Sarajeva, sad će vam sunce nestat nagledaj te ga se, jer do petog mjeseca nećete ga vidjeti. NK Sarajevo zajedno s KK Bosnom nema tiltula koliko ih ima samo HKK Široki, o kakvoj ti ljubomori pričaš????
Šta je Hrvatsko cvijeće, šta ste se okomili na Široki Brijeg, kako možete pisat za mjesto koje ima više titula u nogometu i košarci nego Sarajevo da je bezvrijedno, smješni ste.
tek mi je sada žao bodova protiv Veleža,ovako imamo samo duplo više od Melje
Glabajte ga bagro krstaška, IZUMIRETE: http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU
ccc zaista ste za psihijatrije odreda svi.Prvo ovaj brodo.odin, pa ovaj iz malog mjesta zvanog listica pa i ovaj 222 . prvo levat momak nije u podgrupi vec se samo zna sa momcima i druzi se sa njima i nije uopste iz grada tako da suti..Bordo.odin to su upravo uradili takvi kao ti seljacici sa okolnih planina, sisli momci malo do grada prodali sir i kajmak na pijaci i svratili do utakmice al\' su zaboravili ostavit noz kod kuce s...elj.ak..Ti iz listice kako kazes da smo mi fasiti..Ja kako se sjecam kod vas se pojavila svastika,vi pjevate ustaske pjesme.Srbi skandiraju ratnim zloconcima i onda smo mi fasisti.Molim te odgovori mi po kojoj to logici.Shvatam ja ljubomora i sve al\' daj pokusaj se kontrolisat malo.
Ma svaka im cast i nek osvoje prvenstvo, al ljudi...kozara..KOZARA bolan!! Pa haloooooooooooooo bog te iebo ovo nije liga ovo je seoska festa, kup sljiva...kako god. siroki, zrinjski, olimpiC, gabela...pa to kluba ocima nije vidjelo, gabela je ono u hercegovini kad stanes da pisas i vidis grbavu livadu s golovima bez precki. ccc..presmijesno
Rade Komplexi Ljubomorne Duše Mogu Da Nam Puše
Uvijek smo najbolji bili ( Sarajevo, Horde Zla ) ne mozee nam niko nista.! Svi vi ste ljubomorni na ovaj klub, ne stvaramo mi nerede nego vi zbog ljubomore.! ;)
al stvarno ste pristrasne pi.c.....e........Djokovoc pobjedio Federera i nigdje vijesti....ljubomora je opasna stvar....haloooooooo 21 vijek! probudite se ovce....
ALA ZAUDARA PITARSKA S P E R M A IZ TVOJIH USTA ... DA POKUSAS SA ZVAKACOM GUMOM POSLIJE K A R A NJ A ???
ALA ZAUDARA PITARSKA S P E R M A IZ TVOJIH USTA ...
oooooooooooooooooooooooj ovog bordo.odin! znaci,lik si al\' samo takav! :)
BRACO PO BOJI,MOBILISIMO SE,I PROTIV CELIKA JE BILA TUCA NA TRIBINAMA,URADIMO NESTO DOK NE BUDE PREKASNO? ZAR TREBA DA MRTVA GLAVA PADNE DA TEK SKONTAMO KO SVE MINIRA,BORDO NEPRIJATELJI I UPRAVA SA TRENEROM PLISANIM VODE NAS U NESTANAK... PROBUDIMO SE I DIGNIMO DANA JER SUTRA CE MOZDA VEC BITI KASNO???????????????????????????????????????????????
GLEDAJTE STA NAM MAFIJA RADI OD KLUBA,POCELI SMO SE IZMEDJU SEBE...OJ TUGO GOLEMA: http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110910096
Samo tako neka nastave i titula je nasa