Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepota kad cujes Sarajevo pregazilo Madjare a uz to skretnicari u Splitu dobili kitu.
BILO I OSTAT CE UVJEK - BORDO !!
udri udri Mehaga,i babo je tako!!!
MIi smo Divovi !
kažu da je Amar u parku mladeži nakon sto su nas nabili Zeba i kompanija zapjevo onu pjesmu "AJME MENi NIJE MI DOBRO"
BUŠI,BUŠI, AAAAAAAAAAAAAA,BUŠI,BUŠI
S M R A D - PITARSKE - S P E R M E - IZ TVOJIH USTA UPUCUJE SAMO NA JEDNO : TO JE MANIJAK .
FGR- Foca, Gorazde, Rogatica!!! Eto sta nam je ostalo od navijaca, najjaca i udarna grupa, pametnom dosta! Nemojte da se lazemo, nas na utakmica bude 125 sa zastitarima, pusemo se nekakvim prijateljskim utakmica a titule nismo osvojili ima ciganska godina!!! Dosta lazi, imamo titula ko Brotnjo i Modrica a svi znamo gdje su oni sada!!! Ako nam je to uspjeh onda ne sve ide u PM, pa dokle vise!!??? Zbog takvih kao vi mi ni ne mozemo naprijed, od muke pocinjemo slaviti Z.I.D.O.V.S.K.E praznike, eto samo da se nesto slavi, mi praznike dok drugi titule i sad nama je fol dobro...Nek vam bude onda, evo ja sam u skolu krenuo, poceo se cesljat na stranu i jos nisam osjetio radost titule....Tuga braco po boji, Neka neka smo mi divovi, samo se sjetite GOLUBOVICA, JEL NEKO ZNA GDJE JE TO? JEL TO IMA NA KARTI?
Kud ne daju trofej za prijateljske
a ja dosla u split u nadi da dobijemo hrvate, a ustvari samo ja dobila po guzi...a dečko mi ni mukajet
SVAKO NAM JE PLIJEN
I ovo je pokazatelj da samo bezveze truhnemo u ovoj BH politički-korumpiranoj ligi u kojoj sve dolazi do izražaja osim kvalitete ekipe...., ima li kakva ekipa iz Tunguzije da je bar 1:0 pobjedi i u prijateljskoj utakmici DJL Izdajnik inače osvajač papirnatih trofeja buhahahaha..... Čestitam BORDO - BIJELI DIVOVI...., ipak nakantati nekoga iz Evrope ne može biti slučajno.....
A ja u splitu dosla na jednu veliku ki.tu
Čitaju li ovo skretničari?
MISLIS DA CE BABO JOS TOLIKO DUGO ZIVJETI ????
E čuj divovi hahahahahahahaha a manji od makovog zrna
Sarajevo ko zemlja Bogami