Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i zbog ovog golmana Susic dosao gledat utakmicu? haha bravo Safete,uvijek si imao oko za talente..
Znalac nema sta, ne gleda mi se reprezentacija dok je on tu. Nadam se debaklu i odlasku. Frajer podvalio da ga hoce iran a ovi ga od*** ne moze ni u trecu tursku ligu.
Bolje mu je da je sjedio kod kuce i gledo kasete
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
idemo... sretno momci...
Ovog Bandovica nama Tuzlansku ligu na pozajmicu u Puracic saljite!
DIvovi imate pohvalu od Manijaka, ovako trebate svaku utakmicu da punite, svi moramo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolju utakmicu klupskog nogometa na takmicenju za europu nisam gledao, svaka čast!
komentatori pumpaju, kao velika utakmica a borusija odradila običan trening, igra sarajeva nasumično i stihijski - niđe veze, samo im fali sušić kao trener za savršenu farsu
Komentatori bi mogli biti profesionalni. Oni uzbuđeni, ne mogu pričati dok intervjuiraju Uščuplića, a trener Uščuplić hladan kao špricer.
komentatori su katastrofa ,ovaj mali me toliko nervira . pojma on nema o fudbalu , a marjan bi trebao da se zaposli u zavod za statistiku .
Tresla se gora-rodio se mis
SVAKA CAST F.K. SARAJEVO na ovoj igri nemam rijeci...Sto jest, jest najbolja utakmica jednog kluba u historiji BH fudbala u Evropi pa cak i reprezentacija kad se uzme u obzir jedino ona utakmica sa Grcima u Zenici je mozda bolja od ove...75 min napadati ekipu iz bundes lige, SVAKA CAST!
sudija ko da ima proljev pa svira kraj minut prije
Banjalucki Celik???? Ja komentatora i g***na
Pa golmane..... Jel te sramota???? Boze sacuvaj pa ti debil kakvog zemlja nema...
Bordo💛💙💛
GOOOOOOL 3-2 Partizan samo jedan klub, samo jedan grad...
PFC = Partizan Football Club to je jedan ozbiljan Beogradski klub za razliku od sarajeva...
Daj nam partizan da se igramo!! To je onaj klub sto ga Tuđman osnovao;))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
gooooooooooooooooool
zajeba vas hrgota...
Ko ga upuca od mene mu je kafa. Smrad pijani
Aj ba rajvosa! Napunite ih...imate igru!
Nemogu shvatiti kako je ono onaj levat Bandovic za***. Pa covjece lopta letjela po minute i on je na kraju nije uspio ni dotaci. Sarajevo je odlicna ekipa, ali pod hitno novog golmana dovesti.