Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto nisu Rudar (P) i Velez na listi??? Pa i Prijedorcani i Rodjeni nastupaju protiv (buducih) nizeligasa!
Otisla žena kod doktora i kaze:\"doktore,imam problem.Svaki put kad rasirim noge,iz p.ičke mi se cuju neki cudni zvukovi,neke pjesme?!\"-doktor joj rasiri noge,kad se ono cuje:\"ON JE LUD,ON JE JAK,ON JE željin MANIJAK!\"-Kaze doktor:\"ma nista se ne brinite gospođo,to sve p.ičke pjevaju :-):-):-):-)
ne smijem jarane ja sam .p.i.c.k.a skretnicarska !
za ovog iznad sto se ne zna potpisati: upravo tako, bujrum na tribinu zapad i pari oci :) i da, upravo tako, na sjeveru su svemirci... moze nas se teleportovati milja i po u banovice, dok vas u tuzli bude jedva stoja i po ;) jos malo pa ces i ti moci reci da dolazis (osim ako nisi dosljo) iz grada koji ima klub u grupnoj fazi ;) odoh sada do ferhatovica na cevape, bujrum i ti, na moj racun, samo reci da si skretnicar, a vidjet ces mene, imat cu privjesak FKS na stolu, od pola 6 sam tamo
E hvala ti na smijehu..od srca se nisam ismijao ovako, Hahahahahahahahahaha ovo za \" stvaranje evropskog kluba \" na zapadu..hahahahah i za ove vanzemaljce na sjeveru. Hoćeš da kažeš da za Torpedo navijaju svemirci? Možete li se teleportovati recimo u Travnik? Ako možete hoćete li i nama pokazati da ne bacamo pare na prevoz? Torpedo prvo treba da stvori uslove za treniranje u Ilijašu pa da onda krene u Evropu. Al\' ne željeznicom preko Podlugova nego autoputem za Kakanj. Hahahahah..oplakah od šege brate..hvala
za ovog iznad: haveru mi kada osvojimo trofej to odradimo posteno i casno, i reprezentujemo drzavu i grad kako dostoji ;) vi kada osvojite (kupite op. a.) nesto, i izadjete u evropu, samo se blamirate ali nema vise zuje, nema nijaza, a sace se i osim noge uhvatiti, e onda vas vise ni citava familija osim sa rodbinom i prijateljima nece izvaditi! :) bujrum na zapad, vidi kako se stvara evropski klub, i kako izgledaju vanzemaljci na sjeveru ;)
Uprava Torpeda nije štampala ništa jer nema para za štampu. A i njihovi navijači odrastaju pa sve manje vjeruju u bajke o osvajanju nekog trofeja. I krv svoju za plavu boju.
\'\'Priželjkujem NK Željezničar u osmini finala\'\', sa osmjehom na licu izjavio je predsjednik kluba sa Koševa. ALEEEE ALEEEEEE ALEEEEEE ALEEEEEEEEE komsinice molite boga da nas ne dobijete! slijedi silovanje!
U normalnim ligama u normalnom svijetu nizeligasi su uvijek domacini kako bi sta zaradili kada im u goste dodju velike ekipe, samo se u nas stima da dobijes nizeligasa i jos da igras kuci, da kojim slucajem ne ispadnes :)))
Narod zna Ekrem Jevric
Uprava Željetničara prošlu sezonu je odštampala na majicama \"osvajači kupa 2010/2011\". Prodali su podosta majica i na kraju je Borac osvojio kup. Simpatičan potez uprave Skretničara koji je na kraju postao glavni vic u državi. Da bi ispravili ovo šprdanje sa njima, uprava Željezničara planira da odštampa majice sa likom Lazara Popovića a ispod će da piše \" Lazo mašina od 100 šansi ulazi makar jedna fina\".
jede krmetinu fujjjjjjjjjj....
sinoć smo izgubili zato sto imamo pravoSlafca u ekipi...
Ma šta pričate vi ste uzeli MOJ NICK 2-3 klotza iznad mene!
zašto si uzeo moj nick???