Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je izdajica ? Zato jer je otisao iz kluba s kojim nikada nista ne bi osvojio, pogledajte malo druge igrace, Nasria, Fabregasa, Tuorea, Clichya, svi su oni osvojili nesto, a da su ostali u Arsenalu i dan danas bi se zaje\'bavali s golobradim mladicima i to za sicu, da je Persie pravi izdajica juce bi proslavio gol bas kao sto je to i Adebayor uradio prije par sezona.
Nije Robin kriv zbog pogresne politike koju vodi Arsenal, na celu s Vengerom. Slazem se da je \"izdaja\" preci ne samo u ManU, nego i bilo koji drugi konkurentski tim. Ali ko ga je prodao Unitedu? Arsenal godinama bez problema prodaje najvece zvijeze, odnosno najbolje igrace. Prodaje ih direktnim konkurentima (ManU, Chelsea, City) kao i ostatku evrope. Samo je bitna cifra. Nikako ne mogu da shvatim politiku koju vode, ipak nije to mali klub niti siromasan. Eto prodali su Songa iako je covjek zelio da ostane. Robin ima 29 godina, i ispravno je postupio. On je klasa u \"poznim\" godinama i zeli trofeje. A Arsenal zbog politike koju vodi, i prodaje glavnih igraca odavno to ne moze ponuditi. Nazalost.
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
Eto Arsenal je klub bez ambicija. A prisjetite se malo kakav je bio RVP kada je došao u Arsenal. Bio je čak i u zatvoru nekoliko dana, gotovo čitavih sedam sezona povrijeđen. Arsenal i Arsene su mu pružili sve što se takvom igraču može pružiti da bi, konačno kada je dobio i KAPITENSKU traku i BROJ 10 i platu od 80,000€ SEDMIČNO, otišao u RIVALSKI KLUB iako su ga željeli zadržati po svaku cijenu!!! I kažete da nije izdao Arsenal? Neupućeni ste!
Veoma duhovito :D
Lafo derby, a samo su se navijaci jednog tima culi i to gostujuceg Zeljeznicara! Pa dokle vise tako?
Fudbal nije vise kao nekad sto je bio. Sada je to samo posao,a svako ide gdje mu je bolje. Veca plata, bolji uslovi. Sansa za nepredovanje (osvajanje titule). Ko krivi Van Persija taj je glup. Sama cinjenica da ovaj Santos igra u ekipi govori o tome kakav je sastav Arsenala, taraba igrac. Pa se postavlja pitanje zasto bi svjetska klasa igrala sa tarabom ??? ... btw UNITED WE STAND!!!
@Fergi E moja klocino..
Ne možeš ovo uraditi, ponižavaš prvo sebe, pa onda i taj grb koji nosiš na svojim plećima. Razmjena dresova je uredu, ali na poluvremenu i ne baš, pogotovo ne sa nezahvalnikom.
Manchester United najveci klub svih vremena! veci nego Chelsea,Arsenal i Liverpul zajedno! Oni pokusaju da budu ko mi al neide! GGMU!!
nazalost Arsenal u ekipi ima jednu tupicnu budalu , uz to jos je nikakav igrac ... vjerujem da nece jos dugo
Zna čovjek šta je dobro !