Najava iz Real Madrida
0
Santiago Bernabeu dobija krov
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je Juve poceo s izgradnjom novog stadiona, ovi mishevi tek pricaju o tome hahahahahaha
Mozete ga voljeti ili pak mrziti ali Real je jednostavno najveci, nesto kao mercedes u autoindustriji moze vam se svidjeti neki njihov model a i ne mora ali uvijek ce vrijediti ona saksonova i Bog vozi mercedes ;))))
Ja sam gay i zbog toga dovodim gay igrače. Prvo sam se zaljubio u Beckhama pa onda u Cristinu Ronalda. Ove ostale dovedem da pravimo grupnjak. A sad kad pokrijem stadion, to ce tek biti ugoddjaj ševe...
überschriften
real je bio karina i ostat ce. i dok je igrao zizu i ekipa i sad kad igra ronaldo su karina. proci ce jos koja godina dok oni nesto osvoje. duvajte kitu svi navijaci real madrida bayern uber alles
POTPISUJEM SVE I JEDNU RIJEČ. DA MOGU OVAJ STADION KAKO DA ZAMJENE SA BILINIM POLJEM . HAHAHAHAHAHA
najjaci samo ostaju nikada se nedaju...HALA MADRID
možete voljeti ili mrziti real , ali mora im se priznati da i kad ih neide u sportskom smislu oni nađu načina da budu top tema evropskog klupskog nogometa ! definitivno , najveći svjetski sportski brend !!!
A u nasoj BiH najavljuju u 24.stoljecu izgradnju prvog natkrivenog stadiona.Na zalost.......