Sugrađani iskazali zahvalnost
0
Sanski Most: Na zgradu stavili Ibričićev portret
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trupko, pokaži im zube !!!! sretno
eeeeej moji sanski seljaci i seljacine, budite sretni sto je Ibričić dozvolio da krasi glavnu ulicu vaseg sele njegovom slikom, za koju bi drugi gradovi bili ponosni imati njegov portret na svojim objektima ! da ste imalo pametni nazvali bi jednu od vasih ulica po njemu, vi mislite da imate bolje reprezentativce ili sportaše, gdje su vam ? A ni ta glavna ulica se ne zove Sanska, nego Prijedorska, sad Tita Maršala Josipa Broza, što malo ko od vas i zna!
Senijad Ibricic je Iz sela Doljani, opstina Kotor Varos..Nigdje veze sa Sanskim Mostom, ali eto tamo je doselio nakon rata, i sad ej valjda Sanjanin..Svasta boze dragi..
Sana rules!!!
nevjerovatno da ima stvarno toliko seljaka koji ovu akciju zavijaju u crno pa majka mu star niste valjda toliko nezadovoljni sa svojim zivotom pa da sve drugo crnite i blatite sto nije po \"vašoj mjeri\" \" idite kačite te seljačiće po Kozarcu i Prijedoru odakle ste i došl\" pa da vima nije bilo prijedorcana i banjalucana nebi nikada građana vidjeli
a da si ti \"neko iz mase\" ikad dosao na tribine FK Podgrmeca i rijecima \"zahuckaj trule\" bodrio tim u dolini grmeca, mozda sad nebi lupetao kao Maksim po diviziji.........
pio sam kafe s njim i prije nego je potpisao za hajduk a pit cu ih i kad potpise za neki od velikana lige petice. vama ljubomornim porucujem, ajte spavajte (lajicki receno), drugo i ne razumijete ;) pozzz
kahrimanovici su velika gospoda za sve sanjane zajedno, a ibricic da nije dobar, ne bi se i ovoliko pricalo o njemu, jer kako kazu, samo za dobrim konjom se dize prasina! pojedini sanjani boluju od jedne rijetke bolesti koja nije definisana, taj virus se prepoznaje po tome sto su jako ljubomorni kad im neko iz drugih dijelova drzave (u ovom slucaju kahrimanovic i ibricic) pokazu kako se radi i kako se zivi, a vi pojedini sanjani gledajte kuda vjetar puse !!
Koji su ovo IDIOTI koji ovo pisu protiv Kahrimanovica i protiv Ibricica. 1.Kao prvo Kahrimanovicev TIIM je napravio ovo sto je Sanski Most danas i sto cini ljepotu grada. Zgradu pravu ne bi vidjeli da nije njega bilo. 2, Koliko gladnih usta i vas sanjana nahrani plata iz Kahrimanoviceva TIIMa. 3. Koliko puta pomaze i nasim Sportistima i gradjanima i ucestvuje u Humanitarnim akcijama. A za Ibricica umijesto da budete ponosni vi IDIOTI ste ljubomorni na njega i njegov uspijeh a svi mu pruzate ruku i letite da se slikate s njim se pojavi na Sanskim Ulicama. A sad ga zelite da spustate sa svojim komentarima. Ja samo mogu da kazem da ste zalosni. Svima tim KAMBEROVCIMA koji je definitivno najveci IDIOT od svih, tog lopova treba strpati u zatvor i nikad ga vise ne pustiti. Mislim stvarno je svako vise nego zalostan ko je ista negativno napisao na ovu akciju. BRAVO KAHRIMANOVICU I BRAVO IBRICICU A SVIM NEGATIVCIMA IDITE U ......
seljacka politika, s njegove, ali i vase strane. koga libo racku, aloooo ba!?
A sta je sa mojom slikom mnogobozci ...sto ti je fukara malo ga ugrij i dupe bi dao )))
Fuj šta smo dočekali u Sanskom Mostu, da su nepismene seljake, koje 2 ne znaju sastaviti kako treba počeli kačiti na zgrade. Kahrimanovići, idite kačite te seljačiće po Kozarcu i Prijedoru odakle ste i došli!
prohodao u sanskom mostu i napravio prve korake sa loptom, uz sve to proveo citav zivotni ciklus do potpisa za hajduk u s. mostu to sto je rodjen u kotor varosi ne cini ga manje sanjaninom ;) poz A da nije zaigrao za Hajduk i repku i postao slavan bio bi za vas \"kesar\" kao i sve druge izbjeglice....Sad tu prdis o nekom zivotnom ciklusu,zivio je u toj rupcagi samo sto je morao.
ko ce narodu kolac nakuhati
Kahrimanović se piše VELIKIM slovom !!!