Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ero cestitam ti na pobjedi protiv Lihtenstajna! Jaka ekipa nema sta....... Mi prolazimo ako i neprodjemo kapa dole svim momcima. Ciro hvala ti idemo do kraja.
Ovaj Katalinic je totalno puko.
prodajem i ja pa se ne kurćim
ma ode Bosna sutra dalje i bez viza, koji ce joj racku vize, zavali tricu i bay, bay Portugal
Eto nek ti imas ero vizu ili putovnicu,sta ti koristi kad ti lijepa tvoja igra sad prijateljske
He he...e moj propali treneru ti pojma nemaš....šanse da bosan prođe su 21 %....bola okle im vize da idu iđe???
PRODAJEM 2 KARTE ZAPAD 140 KM HITNO
tacno tako... bojim se da cemo i mi slaviti pobjedu, a da ce rezultat u stvari biti porazan jer necemo otici na svjetsko... mozda bude 2:1 za bih
po meni su sanse za bih pobjedu 90:10 ali za odlazak na svjetsko nekih 33%. steta sto nije bio barem izjdenacen rezultat u portugalu.to je sad hendikep.
prvi :D naravno sanse su 98:2 u nasu korist volim te bosno
PREHLADIO SAM SE SINOC. LOSE CU IGRATI SKROZ, STA\'S... HALALTE