Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Herve Renard trener Obala Slonovače reko je onda u FC Souchaux da ce bit jedan od najveci talente u francusku. Ja vjerovam da ce čak bit jedan velki fudbaler u evrope.
Samo hrabro naprijed,mlad momak i neka saceka svoju sansu. Velika je stvar uopste biti u kombinacijama u ligama 5-ice,tamo je zagrijavanje jace od utakmice sa Vinogradarom,Slaven belupom ili Dragovoljcem
Sanjin je u konkurenciji sa jos 3 fudbalera na istoj poziciji pa nemojte covjeka kritikovati a Ren od Boukarea ocekuje velike pare 1-2 sezone kada ga prodaju i vrijednost mu brzo raste te ce Sanjin tek tada biti standardan igrac.
u kojem timu ti igras profesionalac? jebbem ti pleme brdjansko.
mislio sam na ovog halida seljaka
crkli bi "selektori" da nije došao Prcić u reprezentaciju...a mali veze nema!