Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U inat tebi. ŽIVJELA HRVATSKA!
Sasvim logicno da moze , ako mogu Giuliano , Thiago Neves i kompanija , onda bi Bale bio jedan od najvaznijih igraca tamo ;)
dao sad hattrick i svi ga dizu..gdje je bio pola godine kad nije dao gol..bio je za reprezentacije zimbabve-a..aj ne kakite :D
Pa Gareth nije ronjase k'o vi Brazilci pa da igra za tudje repke. Imamo i mi takvih u nas u BiH koji igraju za komsije i susjede iako nisu u tim drzavama osim tokom odmora. Olos ljudi, sta drugo reci.
de nam reci ti svega ti