Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik bi se pravo uklopio u barci ... a barci ionako treba lijeci bek ... bio bi to pametan potez i za njeg i za barcu ...
Necu u Barcelonu Sandro jesi lud
i ja bih da karam Vesnu Zmijanac , ali ne moze!
Bale je extra igrač, al smatram da toliko \"bacanje\" para je nepotrebno. Po meni mnogo logičnije, jeftinije riješenje, i riješenje koje bi za Barcu, uvjeren sam, bilo idealno jeste Jordi Alba iz Valencie, il Vertonghen iz Ajaxa. Cijena ovih igrača je 12 i 15 miliona eura, dok se za Bale spominju cifre i do 40 miliona. Još pri tome kada dodamo da kako u Barci tako i u španskoj lizi rijetko uspjevaju igrači sa otoka tj. igrači velikobritanskog porijekla, onda stvarno se nameće da bi taj transfer bilo bolje zaobići i neostvariti ga i kupiti neku od ove dvojice igrača.
I ja bi na tvoju seku ali mi ne daju :)
I tata bi sine :)
U barsu nisam cigan ja be bi zelio tamo samo u kraljevski Real !!!!
I JA BI U SLOVENSKU DRUGU LIGU ALI NEMA MJESTA OGRANICEN IM BROJ STRANACA U LIGI PA ETO JA SAM OTPAO ( 5 STRANACA MOGUCE)
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
i ja bih, pa se ne kurčim
i ja ga bacam na ovaj clanak isto ;)
sad redakcija portala i fanovi barce bacaju na ovaj clanak
Agenat od Sandra je Bosanac, pa ako ga neko uspije odvesti u Barcu onda smo mi to.
i ja bi pa šta ćeš
svi bi u Barcelonu hahaha
tako svi zele igrati u najvecem klubu kako to da niko nece u cmarinhovom realu XD