Nogomet
0

Samsung najavio meč: Messi, Ronaldo, Rooney i Gotze će spasiti Zemlju od vanzemaljaca

Klix.ba
Samsung je za svoju kampanju napravio sjajnu reklamu u kojoj sudjeluju nogometne zvijezde, koje će se boriti protiv vanzemaljaca i spasiti svijet.

Njemačka nogometna legenda, Franz Beckenbauer, odgovorio je na izazov vanzemaljaca i prihvatio nogometnu utakmicu protiv njih. Skupio je najbolje igrače svijeta u svoj tim Galaxy 11, a kapiten će biti Lionel Messi.

U reklami su prikazani igrači koji će igrati protiv vanzemaljaca, a jedan od njih je i Cristiano Ronaldo, koji je u reklami u vrijeme poziva trenirao protiv ženskog odbojkaškog tima. Wayne Rooney je boksovao, a Stephan El Shaarawy je bio na šišanju. Također, u reklami se pojavljuju Victor Moses i Lee Chung-Yong, koji su također izabrani u tim Galaxy 11.

Tim Galaxy 11 izgleda ovako:

Lionel Messi (kapiten) – Barcelona Cristiano Ronaldo – Real Madrid Wayne Rooney – Manchester United Mario Götze – Bayern Munich Oscar – Chelsea Radamel Falcao – Monaco

Victor Moses – Liverpool Landon Donavan – LA Galaxy Wu Lei – Shanghai East Asia Aleksandr Kerzhakov – Zenit Stephan El Shaarawy – AC Milan Lee Chung-Yong – Bolton Wanderers Iker Casillas – Real Madrid

Menadžer: Franz Beckenbauer