Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjace kad Pique promasi sa Cescom i kaze: napravljen cesc ko pravi hahahahaha
Mora da je ponosan. Dok ga gledaju Messi i Iniesta on dere Piquea... Svaka čast
Nepismeniji ti od novinara, nepismen se piše sastavljeno! Ovi što k a k e o Messiju ljudini, mogu samo da mu ga oglabaju ;)!
EE madridisti, obucite se prohladno je u madridu, prehlada na sve strane... -15 gore nego u Sibiru
po pet razlike a sta bi u zadnja 4 el clasica pasa to si prespavo pa se ne sjecas ne navijam za real al budimo realni real pobjedio 2 puta barsu i dva puta bilo nerjeseno a ti nesto pricas deru ih
Pa istina je da real moze sanjati pobjedu protiv Barce samo na play stationu.. Uživo ih oderu po 5 razlike... Koliko je ono hladno u madridu? Podsjetite me..? -15?
Ne pismen vam ovaj novinar!
vidi messiju glave .. trebao je ustat da ga vidimo
Vidi sto Lessi gleda sa strane i ne razumi nista...
PA JEDINO U SOKERU I MOGU HAHAHA
ronaldooooooooo roniiiiiiiiiiiii gooooooooooooooooool ronaldooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooo goooooooooooooooooooooooooool
Obojicu bi ih podero sokera!!
pique smrdi
ništa ja nisam pomješao još je barcelona vidim oštećena i ovdje za penal
@vvv Da nisi malo pomjesao strane ?
haha ovaj real mora i na igrici igrati sa igračem više