Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razmatramo opciju da mjenjamo Nasru za Husejnovica!
nije mancini kriv sto ovaj ne igra kako treba, kako moze i kako se od njeg ocekuje
Prodana duša, Sammir, igra za lovu. Ide gdje ga više plate. U Kirgistan, u Kirgistan. Realno, žestoko pretplaćen igrač za svoje sposobnosti.
@pixi ja ipak mislim da si ti ipak malkice veci s.u.p.a.k. od Mancinija..............ha, sta mislis?
I ja bih u PSG bez ikakvog razloga.............cuj Mancinija...............he he......samo na prijed Samire i sa srecom. Bolje ti je u PSG biti bar cvrsta rezerva nego gledati kad je koji dan Mancicniju ruza za desnim ili lijevim uhom.
hoće li iko ostati u ovom city-u???
Pixi, sine, ostavila ti mama sendvić kod kone, otišla ja malo kod komšije na kafu. Nemoj da ne bi napiso zadaću dok se vratim!
Treba ov.og su.p.ka ovo go.w.no arapsko otje.rat u p.m Podrska Manciniju jer su.pak kao ovaj i nas ko.nj Dzeko nece da potrce kad treba a kur.ce se nesto smra.dovi ko da su neke zvjezde yeb.ote...
I JEDAN I DRUGI SELJE..GGMU