Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za kontru je potreban PRAVI, KVALITETAN PAS! I naravno, igraci poput DZEKE ( da je PRIMI I ODIGRA PAS na nadolazece. LULIC, VISCA, HAJROVIC, STILIC, KVRZIC... mogu istrcati. KONTRA SE MORA DOGOVORITI I UIGRATI a formacija 4-5-1 je idealna odbrambena za takvo sto.
Vala nije mi bilo mrzeg igraca od tebe dok si igrao . Takvi kao ti prosjecni igraci su nas uvijek i kostali plasmana na neko takmicenje.Uvijek su oni dobri "klase" poput Brabareza , Bolića itd morali tegliti 120% na terenu jer od ovih prosjecnih i nije bilo neke koristi. Sada napokon imamo skoro na svakoj poziciji prave igrace.
I Hajrovic i Vrsajevic su dosta brzi igraci, dovoljno brzi igraci rekao bih. Nije to ono sto nam nedostaje Muratovicu. Ono sto nam nedostaje je PAS NA BOCNE IGRACE. haris medunjanin kao srednji vezni taj pas nema. Imao bi ga vjerovatno Pjanic, ali je on igrao na mjestu ofanzivnog veznog cekajuci loptu koje nije bilo. Pjanicevo je mjesto ispred stopera, a Medunjaninovo, definitivno, na klupi. Sta nam jos fali? Povratna trka kad izgubimo loptu. Ibisevic!? On nije u krizi, on je nespreman. Nema sprinta, covjek samo trckara, u napadu bezopasan u defanzivi nula. Dok god bude trckarao, bice u krizi. Kad bude sprintao po 20-30 m i tako 20 puta u toku tekme, doci ce i golovi.
ja i nepratim fudbal,ali mislim da se neće plasirati za ovo naredno takmičenje
i ptice na grani znaju da imamo imena snagu ali ali je ono sto nas jebe sve je bilo fino upakovano i igrali su ko sat ali opet je ono sto jebe treba Mesa posloziti kockice ko je za igre ko za klupe ko za tribina
Ništa bez kontre.
Murate svaka ti cast drag si mi ali nesto je bolje vidjeti Besica na tvojoj poziciji i cini mi se da su svi igraci cak i na klupi puno brzi od tebe .
lajk
sve mi to znamo i bez tebe !!
Pa on je morao da to izjavi,jer nam je on ostao u sjecanju kao SPEEDY GONZALEZ Muratovic je bio BRZ nema sta :D
pa i Xabi Alonoso je zadnji vezni pa nije brz... Za kontru je potrebno par igrača a ne cijeli sastav
PRIKAŽI ODGOVORE (2)