Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno trebamo mi vracat stare i istrosene igrace velika im hvala za sve sto su uradili al brate poredit njih i neke klince od 18 pa do 22 god kao nebo i zemlja, treba trazit mlade nade koje ce nosit boje svoje drzave a ne vracati starudije.
Misimovic nema pravo nastupa za BiH jer se odrekao drzavljanstva kako bi dobio njemacko. Isto kao Đedovic..
Mozda najgluplja izjava koju sam cuo zadnjih nekoliko godina. Svaka cast Samire.
Misimovic iSalihovic na aparatima!
daj ba muratovicu ne truni . kakav salihovic , nije pet utakmica odigrao da valja , spor ko puz. onakvih igraca ima koliko hoces . misketu svaka cast .
Znaci po tebi je Miske za Salihovica Usain Bolt :)
nije bolt , al je majstor . njegova lopta odluci utakmicu . i hajd ne serite ako ista o fudbalu znas ,onda bi trebao znati koje su kvalitete misimovica . a ovaj je nista posebno , ovakvih imamo i u nasoj ligi .
trebali bi i francuzi vratit zidana, mozda im jos moze pomoc...
Ta ce oni ba oni su svoje odradili,treba se okrenuti prema novim igracima
iznenadit protivnike što većom količinom golova