Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li ko 100 evra do prvog :-) ?????
I onda se mnogi pitaju npr što Barca onoliko se dodaje oko protivničkog šesnesterca , pa i ne dodavali se kad pojedini u Španiji igraju formaciju 6-4-0 :D , samo čekam neku utakmicu kad budu svi u petercu pa nek prođe lopta ako može :D
4-6-0 Toliko o najjačoj ligi u kojoj se igra najatraktivniji fudbal u Evropi !! I kad mi kazu kako Talijani igraju defanzivno !! Većina Engleskih klubova igra ovako osim 4,5 vodećih klubova . Kad vidim onaj Begovićev Stouk dođe mi da prestanem pratiti fudbal . Sve dvometraši ubili se za ragbija !!
U Stoke su ti sve propali kosarkasi :)
Pa i pored takve defanzivne igre je bilo preko 25 šuteva na gol, od toga 10 u okvir gola i 15 kornera. Ne znam šta je tu problem?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
legenda hehehe nek mu se ismijao, i jesu phickice postali, malo ih taknes odmah se valjaju po podu
elerdajs je kralj..
elerdajZ
Taktika 4-6-0...ma kakav je to nogomet...pa nije agresija sa druge strane.
pa to je formacija bez klasicnog napadaca koju je koristio guardiola u barceloni...sta tu nije jasno...i osvojio je covjek svesto se moglo osvojiti i postali su ekipa koja je igrala najatraktivniji fudbal u historiji...
Ali ga je presro sa njom...pa ih na kraju čelzi dobi
hahaha kralja