Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'alo sarajlije, jes\' va krivo sto clanak nije o Dzeko!!!!! east BOSNIA!!!!!!!
Sejo ja zadnje što pamtim od tebe je onaj go Turskoj,evo tri godine nisi sastavio tri utakmice za redom,a i kad odigraš nije to ni blizu nivoa ko prije... Meni si posle Ibiševića najdraži u reprezentaciji,al daleko si ti od kapitena,ne može kapiten pola svakih kvalifikacija presjedit kod kuće...nažalost je tako,pa ti pričaj kako hoš
Da hoces jednu tekmu za repku odigrat ko sto igras u klubu,supcino poslije salihamidzica najveca supcina sto se tice repke !
Ovi likovi iznad mene su deb.ili :) A ko je bolji kandidatod Seje naseg ;-)
ja sam kobila
prodajem acc na ogameu za 50 KM prvi sam na statistici
umiremmmmmmmmmm
ja sam gladan