Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi ti bolan kod magatha on je naš čojek!
Sejo kralju mozes igrat gdje hoces :))))
Bravo Kolumbo :D Pa ja mislim da je normlano da ako ti isteknbe ugovor u bilo kojoj djelatnosti da si onda posliej slobodan xD P.S:Licno meni jedan od najboljih igraca reprezentacije i zasluzuje puno veci klub od Hoffenhaima a ova statistika to i govori :)
majsta :D bolji je od dzeke ocam :D kad se sjetim kad ga je turcima zabio evo i sad se najezim :r
Salihovic je jedan od najboljih bosanski igraca, nemojte pametovat bezze... !
ne sekiraj se Sejo, ima mjesta za tebe u Bundes ligi nema švabo puno dobrih ljevica.Brate zabi ga bjelim rusima i naći ćeš ti sebi mjesto u boljem klubu. Da ne zaboravim povedi i Vedu sa sobom.
Da FK Sarajevo hoce da ga dovede dovelo bi ga....al\' sreca ne treba nam igraca na ovoj poziciji ;)))
Sutra očekujem naslov \"FK Sarajevo razmišlja da angažuje Salihovića\", prekosutra \"Salihović ipak nije tip igrača kojeg tražimo\"...
nek bude sretan ako mu budu dali bilo kakvu ponudu
propalica i jos ucjenjuje, on nije vise neka zvijazda da moze nekog ucjenjivat