Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja zaboravljeni talent pokusava se vratiti....salihamidzic izajnik naroda! a za a mana, saliha nikad nije davao 100% za repku, uvijek se je stedio, a to dzeko ne radi! SALIHA IZDAJNICE SVEGA TI SE NA*EBEMO
je sve super i munja i kompanija imaju alibi.....hvala Bogu pa nismo otisli na svjetsko jer bi sve pare njima otisle gamad pogana lopovska....jer, kad budemo zasluzili tada cemo i otici....koliko god bolno bilo i tragicno, nazalost tako je... a hasane majstore, igrao si srcem i kada mnogi nisu htjeli a ni smjeli..oni koji bolje prate reprezentaciju i duze (a ne samo sliskovica), znaju one koji su kasnije zaigrali pa heroji postali.....a da je kodro ostao, hasan bi sigurno zaigrao do kraja kvalifikacija, il bi bar bio u opciji.... mozete svi pljuvat njega, al hasanne svaka ti cast sto nesh da ga pusis munibu i slicnim, i zelim ti najbolje zdravlje i da te jos dugo gledamo kako igras i zabijas golove...;) p.s.a ovim sto ga pljuju, trebali biste i mirzu teletovica i hukica pljuvat sto nece da ga pushe nihadu imamovicu...informisite se malo pa pljujte ;)
hehehehhe...koji je ovo gigant....BRAAZZZZOOOOO....majstoreee........slazem 100% sa bosancem i kaiserom i ostalim koji su slicnog ili istog misljenja.....hasan je institucija....posebno u njemackoj jer ipak biti kapiten bajerna i jedini uz kahna koji je uvijek bio standardan....kako je samo teske povrede imao koljena i uvijek se vracao....a evo i sad....sjecam se kad sam kao mladji sjedio pred tv-om gledao na dsf-u one masters turnire u malom fudbalu u njemackoj i kada ga hasan zabije pa se dvoranom prolomi BRAZZOOO....srce puno ko kanta..... a sto se reprezentacije tice, 100% je istina da su mu trazili pare, i direktno a kasnije indirektno da bi igrao, i ja ga APSOLUTNO PODRZAVAM u tome da ne igra za reprezentaciju...i svakog ko ima stav i obraz, jer jedino on zna kako je krvavo zaradio te pare. jer aako malo bolje covjek razmisli, da su svi imali petlju i obraz kao hasan i odbili onda i drzali se toga, sigurno ova gamad ne bi bila u savezu....al jok, cim mi pobijedimo nekoga, odmah
Hase Legendo....
balavci sta se dizete odma, Hasan je nasa ziva legenda,lik je na klupskom nivou osvojio sve sto se moze.svaka cast BRAZZO na karijeri i promociji BiH.nista mi draze nije bilo nego kada gledam bayern u ligi prvaka ,a na trebinama prikazu nasu zastavu. a to sto su od njega trazili pare da bi nastupao za BiH,pa je odbio-to nije do njega.ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji jos uvijek brane savez a ne Hasana.
Samo da kazem ovoj djeci kad je Hasan osvajao logu sampiona sa bayernom oni su jos pisali u krevet. On je otjeran iz reprezentacije i to zna svako ko prati reprezentacijuottkad je on igrao. A ovi danas jos puno moraju igrati da bi napravili makar pribliznu karijeru kao on. Ovo je bila prva njegova utakmica nakon povrede i odma rastura. Bravo Salko legendo..
Hasan je dugo bio povrijedjen...
HASO JE GIGANT! Povrijeđen sto godina i čim zaigra najbolji. I prije gola je imao ekstra šansu koju je sam sebi stvorio. LEGENDA!!!
izgleda da im je Salihamidzic neki doker kad je u 16 utakmica samo dva puta igrao...
Sine Erla, hajde ispred kuće baci koju lopatu snijega, uradi nešto korisno u svom životu...a i vi mi nešto bosanci pa sve zlatnim kašikama jedete za razliku nas hercegovaca...
ma ebo vas Salihamidzic...........fukara hercegovacka !!!!
@a man hahahahaha...dobar vic, nema dalje ;)
@a man Nemoj molim te započinjati diskusiju te vrste, na forumu je uvijek završavala sr*njima.
bas kontam hocetel\' objaviti hasanov gol. ipak hasan je reprezentaciji donio vise nego sto ce dzeko jos za dugo...
Yuvetu ni Salihamidžić ne moze pomoci...