Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MISKE HVALA TIIII!!!!!!
@guser.kaca: Marš u PM ! Jedino u Bosni i Hercegovini što nije podijeljeno nećete podijeliti ! Ni ti, ni Dragan ni jedan klinac, bez obzira kako se zvali. Nabijem te muslimančino. Pozdrav od brata po vjeri.
kaca jbm ti ja mamu u po pizde u ime misketa !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Igraču k'o što je Miske, potrebno je najviše 30-ak minuta da napravi par poteza da riješi utakmicu a uz sebe je pravio mjesto i Pjaniću, polako ga uvodeći u organizaciju i slobodnjake. ŽIv i zdrav bio!
Ja sve mislim ovaj Spušić se najeo nekih ludih gljiva, ali njega nikako da prođe.
Boze dragi kako je ovaj civjek glup i to pravo glup
Kvazi novinari I kvazi navijaci rastjerase ono malo sto je valjalo,ode Senijad,Spaha sad Miske...ko vam je sljedeci na listi?
ili si safete i njemu rekao da na njega ne racunas pa sta ce čovjek bolje se povuci. nekako mi olako shvatas safete ove odlaske. nadam se da se neće previše odraziti na igru naše reprezentacije odlazak mušketa tako naglo, jer u svim utakmicama nije bila lopta na pijanica nego na misketa.
pa sta ste ocekivali da ce miske igrati do 40 godine treba smjena igraca i bolje da se ucini pred kvalifikacije nego u sred kvalifikacija da pravi novi sastav.
to je uredu niko ne treba da igra do 40 godine, ali problem je formiranje sistema igre, miske i kad nije bio najspremniji on je pravio prevagu, čist dokaz utakmica protiv bjelorusije u zenici 1:0 da ne bi njega bilo bi adio sa barazom, bez obzira sto je bio u slaboj kondiciji i bio je pretezak. Trebalo se ciljano vezati za igrače koji bi bas mogli da nastave igrati vec ustaljeni sistem a da ne bude do pada kvaliteta u igri. Nema se sta filozofirti po ovom pitanju pokazat ce kvalifikacije nedostatak misketa, a realno i spahic pored svih loših stvari i propusta u odbrani znao je iznjeti loptu i dati precizan pas, nadam se da neko ima sličan kvalitet. Nije trebao se uraditi nagli rez, reprezentacija nema puno mogucnosti da se uigrava
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije mi žao nimalo što je onaj prodavač utkamica spahić otišao iz reprezentacije, ali za Miskteom ću žaliti jer on ima mnogo toga da još da. miske bio pravi i ostat ćeš pravi. ne sumnjam da će ti Pape vrata reprezantacije uvijek ostaviti otvorenima
Cuj stilic hhahahhahah
sutra ce vrsajevic napustiti reprezentacliju
Zbog Susica odlaze igraci iz repke!?
Da susicu imas obraza i gram ti bi se oprostio prije svih...
Zasto li je Semir Stilic zabranjena tema u savezu i u reprezentaciji? Zasto ga niko ne spominje iako smo svi svjesni njegovih kvaliteta!
E vidis za tvoju informaciju Stilic nema menadzera i to je najveci problem a o kvalitetu tog igraca svaki poznavalac fudbala moze ti pricati danima jer je vise nego kvalitetan igrac, ali na zalost ima taj neki problem u savezu zbog kojeg on nema mjesta u reprezentaciji a pored problema u reprezentaciji takodje postoji problem u njegovoj neposrednoj blizini koji takodje njemu ne dozvoljava da ispuni svoj potencijal, a selektor bi trebao biti taj koji to moze rijesiti da se on nesto pita, jer mu je neophodan takav profil igraca. Druga je sad stvar sto je selektor marioneta necija i mutavac...
Al si providan Safete kao folia,vise je nego ocigledno da si u sukobu s nekim igracima zbog poziva odredjenih igraca na SP.Valjda ti najbolje znas zasto Miske nije tebe prvo obavijestio o zavrsetku reprezentativne karijere.
Eto mjesta za mladice iz agencije lol Raspad sistema
Napadate Tinu Sušića,a momak sasvim korektno odradio minute koje je dobio. Bio je bolji 3x od Lulića,pa niko Lulića ne kritikuje,nego samo Tinu.. Njegov najveći teret je prezime. Ljudi mante se kritikovanja Papeta i pojedinih igrača,nego pogledajte našeg uvaženog predsjednika Begića kako je sebi u džep stavio skoro 2M..
tacno se jezim na izraz REPKA!