ili si safete i njemu rekao da na njega ne racunas pa sta ce čovjek bolje se povuci. nekako mi olako shvatas safete ove odlaske. nadam se da se neće previše odraziti na igru naše reprezentacije odlazak mušketa tako naglo, jer u svim utakmicama nije bila lopta na pijanica nego na misketa.
pa sta ste ocekivali da ce miske igrati do 40 godine treba smjena igraca i bolje da se ucini pred kvalifikacije nego u sred kvalifikacija da pravi novi sastav.
to je uredu niko ne treba da igra do 40 godine, ali problem je formiranje sistema igre, miske i kad nije bio najspremniji on je pravio prevagu, čist dokaz utakmica protiv bjelorusije u zenici 1:0 da ne bi njega bilo bi adio sa barazom, bez obzira sto je bio u slaboj kondiciji i bio je pretezak. Trebalo se ciljano vezati za igrače koji bi bas mogli da nastave igrati vec ustaljeni sistem a da ne bude do pada kvaliteta u igri. Nema se sta filozofirti po ovom pitanju pokazat ce kvalifikacije nedostatak misketa, a realno i spahic pored svih loših stvari i propusta u odbrani znao je iznjeti loptu i dati precizan pas, nadam se da neko ima sličan kvalitet. Nije trebao se uraditi nagli rez, reprezentacija nema puno mogucnosti da se uigrava
Prikaži sve komentare (97)