Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' to on nas upravo uporedio sa Barcelonom i Bayernom?! :D
Molim vas, radim jedno istraživanje u oblasti koja se zove psiholingvistika. Ovim putem želim da uradim jednu anketu: Koji od navedenih termina vas najviše asocira na selektora Safeta: - šuškavac - kaseta - univerzalac - jedan bod?
hahahahhaaa joj bolida s kim nas uporeduje :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Teleeee jednoooooo!!!! Kakav si ti anti-trener jebo te sve !!!
Neka, dok mu stoga skandira na svakoj utakmici ne zasluzujemo bolje. Sjecam se samo kako su ga skoro svi branili nakon SP-a, unatoc blamazi tamo. "Odvooo nas na svjecko, pobjedili i Iraaan mocni". FUJ
Molim vas, radim jedno istraživanje u oblasti koja se zove psiholingvistika. Ovim putem želim da uradim jednu anketu: Koji od navedenih termina vas najviše asocira na selektora Safeta: - šuškavac - kaseta - univerzalac - jedan bod?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne znaš ti više ni sta pričaš alahami
Ovaj nije norman.
E konjino jedna,ni Spahic ti nece doci na okupljanje pa ko ce davati golove,mozda Bega iz prekida,ebo te Zukanovic u tu telecu facu
Dobar prijedlog.,, tvrdoglavije budale ne vidjeh
MILAN ĐURIC - http://it.wikipedia.org/wiki/Milan_%C4%90uri%C4%87 Od 2007 do 2014: 186 utakmica, 27 golova sto ce reci jedan gol svake sedme utakmice. Komentari?
ti definitivno nisi citav mile mi majke uzimas u obzir baselonu i nasu repku koje poredjenje nigdje veze
SEMIR STILIC - http://pl.wikipedia.org/wiki/Semir_Štilić Od 2005 do 2014 - 211 utakmica 50 golova sto ce reci 1 gol svake cetvrte utakmice. U ovoj sezoni je bolji, u poljskoj ligi 28 utakmica 13 golova, svake druge jedan. Komentari?
SAFETE SUSICU, ZABORAVI BAYERN I BARCELONU, JADAN NE BIO. POGLEDAJ PREKO NA NAJBLIZE SUSJEDE, NA HRVATSKU KOJA IMA 9 BODOVA IZ TRI UTAKMICE I MUCNI MALO GLAVOM. MOLIM TE! MOLIM TE SAFETE!
Safete Susicu, mi smo i sa 2 nasa, daleko najbolja napadaca, u ovim kvalifikacijama u 3 utakmice dali 2 gola i osvojili 2 boda od devet mogucih. MI MORAMO MIJENJATI SUSTAV IGRE! ZABORAVI "DIJAMANT", MOLIM TE! (To je mogao igrati MIlan sa Ancelotiem kao trenerom, Pirlom kao playmakerom, Rui Costom kao ofanzzivnim veznim i Sevcenkom.) MI MORAMO KRETATI IZ 4:5:1 U 4:2:3:1 ONAKO KAKO SMO IGRALI S OBALOM, MEXICOM I ARGENTINOM.
JA BUDALE MAJKO MILA STA OVAJ COVJEK GOVORI !!!!!! STA URADI OD SVOG IMENA UNISTI I NAS I SEBE
FUJ GADE ODLAZII
joj sušiću pametniji si kad sutis hahahahahah strasan fol haahahaha
Safeteeeee HOCEMOOOOOO Ermina Zeca u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo taman je Vaha raskinuo sa onim nizerazrednim klubom. Zanci trazi covjek posla. PAPE vakat je da ides!! VAHA VAHA VAHA!!!
Ako Sven Susic ne bude igrao a navodno je povrijedjen onda ce mo dobiti tekmu i bez Dzeke, jer je taj decko unio najveci nemir u repku, ne toliko nekvalitetom koliko nacinom kako je dosao, kako ga Sajo forsira na ustrb ovih standardnih u ekipi a pogotovo i ovih rezervista. S druge strane ako pobjedimo Izrael produzavamo agoniju naseg fudbala jer ce u tom slucaju Sajo i dalje j.......i u zdrav mozak cijelu fudbalsku javnost i uz to biti vrhunski placen. Ljudi bolje da izgubimo i rijesimo se jedne velike neznalice, lijencine i lopova koji nam naplacuje nakon 30 godina neko svoje fudbalsko znanje kao igraca, ali kao osobe koja to znanje treba prenijeti na drugog nema. To sto je bio vrhunski igrac ne daje mu za pravo da 5 godina unistava repku i terorise fudbalsku javnost, a to mu najvise pogoduje Begic koji ako ima casti poslije Izraela mora taj tumor maknuti u roku 24 sata.
Interesuje me sta se treba desiti da NS konacno reaguje i odstrani ovu malignu izraslinu naseg fudbala ?? Navijaci su na sve moguce nacine izrazili nezadovoljstvo (ne)radom Susica , medjutim , reakcija nadleznih je izostala .. Nepotizam , korupcija , privatizacija i sl . su postali sinonimi za situaciju u i oko nase reprezentacije ... Ne pristajem , kao uostalom ni ostali vjerni navijaci reprezentacije , da je " Susic d.o.o. " devastira !! Nasa reprezentacija nije Safetova babovina , pa da s njom radi sta hoce ! Narocito , ako se uzme u obzir koliko taj laik za unistenje Svetinje mjesecno kasira ... Safet i Savez moraju pod hitno biti smijenjeni , u protivnom RIP fudbal BiH ...