Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šanse postoje, jel tako Pape mogli smo ići i na bod na Kipru
LIK JE NEUMORAN ! Samo sebe stavlja u prvi plan i pravda svoj neuspjeh u ovim kvalifikacijama. Papak ostaje PAPAK.
Već su počeli komentari da je Pjanić novi Salihamidžić, nikada nešto veliko nije dao za reprezentaciju, svađa se sa sudijama, čuva nožice...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pape je najzasluzniji sto smo u brazu,da ga nije bilo vec odavno bi se mi plasirali na Euro.....
hahahah... bravo!
Postojale su šanse Pape svakako, samo ti kako si započeo, iz preostalih 6 utakmica bi osvojio 4 boda, jedna pobjeda, jedan remi i četiri poraza :) :)
Volim Mesu jednako kao i Safeta...realno protiv Walesa igra jako losa, protiv Cipra malo bolja ali da nije bilo Dzurica pitanje dali bi vidjeli baraz...sretno Zmajevi
Sjecam se kad je govorio da je moguce proci sa 16 bodova kao drugoplasiran a uzeo 2 iz utakmice
Pa jasno da bi ti bio kriv da nismo prosli. Nego ko? Momci su dobili sve tekme, osim Belgije u gostima, otkad si otisao. A Djuricu nisi dao da igra ni kad ti niko u napadu nije ostao. Bravo Mesha!
Ova njegova izjava bi bila bezobrazna da on konta kako stvari stoje ali ne konta. On je zapravo ubjedjen da je uloga selektora minorna i da sve zavisi od igraca i Bozje volje. On uopste ne razumije da je taktika u fudbalu od presudne vaznosti, isto kao i proracunat odabir igraca. Nije svejedno Safete, NIJE SVEJEDNO!!!!
sansu smo dobili onda kad si ti otisao, i kod je onaj tvoj tinki ispao iz prvih jedanaest. a cini mi se da ti hoces da kazes kako si ti najzasluzniji za baraz jer si znao da imamo sanse
Pa jes postao najzasluzniji, cim su ga skinuli sa pozicije! To je bio prelomni momenat!
Bez Tinkija smo Vinki 😂 La-la
Glavusa bivola.
MA KO TEBE SISA MAJMUNSKA GLAVO, UMJESTO DA SI SE OPROSTIO NAKON BRAZILA I OSTAO LEGENDA, TI SADA JEDVA MOZES PROSETAT SARAJEVOM GLUPANE
Sarajevom i nekako. Al` ne do mu Bog da zaluta gdje okolo. ;o))
Bilans Telece glave kao selektora=4 utakmice 2 boda Mesin ucinak=6 utakmica 15 bodova i opet Tele nesto pametuje
Ahmo, nije sve u bodovima. Ima nesto i u braticu. ;o))
Jao tebe druze,ne znam sta imas protiv tog momka :)
Mars smradu ! Jos imas obraza nesto komentarisati.
šanse još uvijek postoje. Iz tog razloga tada nisam želio dati ostavku. Šanse su postojale", naglasio je Sušić.............. majstore za ostavku treba imat muda,,,,,a ne tjerat inat,,,,,
Prije dvadesetak dana sam pisao da je red da i nas posluzi sreca nakon svih padova i to se ostvaruje. Nemamo u barazu nezgodne Portugalce, tako da su nam vrata EP odskrinuta, samo ne smijemo to sve da prospemo i druge da potcijenimo, obzirom da smo vidjeli da nema losih reprezentacija. SRETNO!
Kakve sreca,pola time ne igra ili povrijedjeno? Trebalo je znati staviti Medunjanina u ovom trenutku. I day sansi Djuricu (Pape nije to snao, npr.). Nije sreca, nego Mesha.
Dobro je ba Safete, de ti gledaj da ne ispadnes iz druge lige sa Evianom. Doduse cisto sumnjam da ces do toga doci, samo vidim u Evianu se ne nose suskavci na utakmici, nego odijelo.
Slušaj Safete, da ti kažem par stvari. Ono svjetsko što smo igrali bolje da nismo se ni plasirali jer si u utakmici sa Nigerijskim balvanima i antitalentima ostavio Seada Kolašinca na klupi a u igru uveo amidžića i onu muhu bez glave Vršajevića. Taktika bez lijevog beka jedinstvena na svijetu je omogućila da nas nigerijski seljaci sa dna kace ppobijede 1:0. I dalje sam siguran da bi 1000% prošli u drugi krug i time ušli u historiju kao rijetki debitanti kojima je to pošlo za nogom. Od tada sam navijao i molio Boga svaki dan, pet vakat namaza sam posvećivao da dođe dan kad ces dobit otkaz. Sjeb'o si i ove Euro kvalifikacije, Meša je u baražu sada i hajd' znaj hoćemo li proći. Znači 2-3 godine trebaju proći od tvog zuluma. Sretno ti u životu ali nemoj ni na stadionu da te vidim kad igramo a kamoli da dajes intervjue gdje spominjes ove momke. Zbogooooooom žoharuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
da je Mesa bio selektor od pocetka plasirali bi se direktno !
Sigurno.