Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvažnija možda tekma kvalifikacija je protiv Latvije. Ovjeriti onu pobjedu protiv Grčke. Dvije smo klase iznad Lativije. Mada lopta je pookrugla.
Pookrugla, hahah. Car!
jedan je hase
asim feratović slino. ovo hase su mu dodali kasnije.
vala bas, hase nije mako od zaostroga
jel zna neko onu cuvenu provalu sa tribina o senadu repuhu??? :)
@pozorisnaraja prije tacno 80 godina je umro, kako sam sracunao.. sumnjam da su mu roditelji tepali kao bebi Hase, umjesto Asime :D
Poj'o bi mu Ibrahimovic ovu telecu glavu... :)
@ fiko alimic - Asim je uvjek bio Hase, a "slino" su ga prozvali kada je pocinjao u FK Vratniku, a tada mu je bilo 12 godina. @Mirzolini - Sta kazes, Hase je stari Asimov nadimak, jer je ZP pjevalo "nedelja kada je otiso' Hase" prije 25 godina!?!? Pa decko, Hase se preselio na ahiret prije 26 godina, a nadimak mu je star oko 80 godina..
Pape je ove godine proglasen u Francuskoj za najboljeg stranog fudbalera u francuske lige, ikada. I eto, sada se ovdje javljaju supci da negiraju to, a neznaju ni gdje su suplji.
kada budu igrali protiv u21 repke ja navijam za domacine :D
Zivim za dan kad ces da pozoves i treceg napadaca ! Sto me znojeva oblije u toku tekme , sta ako se povrijedi dzeko ili vedo , zar da nam veznjak igra u napadu pored toliko napadaca ? To mi kod Susica nije nikad bilo jasno i nece nikad ni biti.
ma odma pjanica i stevanovica u napad :D ma sta ces se sikirati napravi samo formaciju sa jednim spicom i sa strane malo vise isturena krila npr stevanovic i pjanic i opet dobro. jedini koji bi donekle mogao igrati u napadau je zec ali budimo realni nije klasa ko dzeko i ibisevic.
Ma kakav Zec ja bi prije Muslimovica zvao iz Kine nego Zeca ...
Želite izlaz iz krize i početi zarađivati preko 15 000 kn mjesečno? Nudim vam za početak besplatno! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkvalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
JESI DOSADAN TAČNO ZASLUŽUJEŠ .I.
a za slovackom makar 4 poda, al ja vjerujem u zmajeve mogu i oni 6 podova uzeti ;)
Ronaldinho i Pape ili Ibra! Pa čovjek nije normalan! Svaka čast Papeu, ali to su dvije galaksije razlike
Brat mu je bio najveci talent svijeta al Zvezda ga zajebala i kao i mnoge druge koje su dovodili da ubiju konkurenciju !!!
@damian.guuly zajebala je njega kafana i provodi. a ne zvezda. stvarno sa pola truda je bio vrh jugoslavenskog fudbala u to vrijeme. da je se pravo trudio i malo vodio drugaciji zivot bio bi legenda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja neposnajem ni jednog jakog igraca od latvije moramo 3 boda useti:)
GAZI BOSNO GAZI!
a huseinović sušićuuu???? *** li te svraka više
Sto bi zvao guzu mozda sto je igrao za Sarajevo ili pak sto je pod Mamicevom kapom.
Pa pozvao je Svraku iz Balkanske Barcelone !