Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vrijeme je da konacno preuzme neki veliki klub, gledam ove klubove koje je trenirao i sve neki tarabaspori i levatigücüi, kad ces u galatasaray ili psg pape?
jedan veliki majstor. gledam ove golove i nimalo se ne razlikuje od golova danasnjih messija, ronaldinha itd. svaka cast!
E vidi pitarskog poznavanja vlastite istorije. Papak jedan Pape nije igrao u sampionskoj ekipi Sarajeva.
jeblo vas sarajevo, ljudi pričaju o psg-u, a vi odma gurate i spominjete sarajevo!!!!!!!!!!! JEBLO VAS SARAJEVO!!!!!!!!!1
PAPE legendo!
gluposti, psg vlasnici nece istresti veliku lovu, ali bi velike igrace. kad vaha nije mogao tamo nista napraviti sta ocekivati od nekog drugog. i ako trenerska pozicija u psg donosi medijsku paznju i vrhunski status u francuskoj.
Pape velika igracina i ljudina!
PA PE !!!
ludilo, ludilo, ludiloooooooooooo, Bonus je poludio.
Pape - Ljubi te i otac i majka
Samo sto se davne 84-85 vratio u Sarajevo i uzeo sampijonsku titulu bivse Jugoslavije! Najbolji igrac PSG-a, i sa Hasetom Sarajeva!
Ne sam Safeteeeeee...
Sav sam se naježio. Bravo Safete !
PAPE MEHLEMU
Pape legendo !