Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da sam ja najvise Papeta branio od napada. E sad stvarno shvatam da ja tri ciste sa nogometom nemam:):) Naknadno zvao Zlatana ha ha Pape
hahaha gledo ga sinoć na obn-u pa skonto, prati pape igrače čudo jedno....
Sajo Safete samo naprijed! Igrac je bio povrijedjen i nije ga zvao. Sada je ozdravio i zovnuo ga je. Isto nam je sa njim i bez njega. Albanci ce da popuse. Daleko od toga da Zlaja nije dobar igrac. Sta ste navalili na Saju kao da je ratni zlocinac. Koji vam je moj? Ne igra on, oni klocevi igraju.
E moj Safete moj Safete...krkane jedan! Ti bolan nisi ni za valjanje repe! da ga nece pustiti volio bih vise nego bilo sta! ides safete ka dnu svaki put kad se repka okuplja..tvojim glupostima nema kraja!
ovaj safet malo kao nenoramalan jel da?! kao da mu dodik govori sta ce raditi
ne sam safete sam ne mozes ni do hale a kamoli odluciti koga da zoves pa ne mogu da vjerujem
MOJ PAPE GLUP SI KO MUJO IZ VICEVA,STO SI ONDA ZVAO SALIHOVICA NA PRIPREME KAD NIJE MOGAO FRAJER IGRATI TAKO SI I MUSLIMOVICA TREBAO PA IGRAO ON NE IGRAO,KAKAV SI TI KONJ
E moj safete,ja tebi ne bi ni kramp dao, nek nam je Bog na pomoci da se spasimo jos vece bruke dok ne odes...
pape jarane ,ti si puko sta ako ga ne puste,jeba ti nas posteno...
čuj naknadno zvati muslimovića? on je najkorisniji igrač u rep. mislim da je u 21 utakmici dao 16 golova!