Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo znam jedno: Vidjeti pobješnjele Ustaše i Četnike kako bale i pjene od bijesa što je Bosna i Hercegovina debitirala na Svjetskom prvenstvu (iako su govorili da nećemo nikada), i gledati kako pokušavaju omalovažavati utakmicu da je najdosadnija utakmica, iako imamo Iran - Nigerija 0:0, govore kako su nas "pregazili Argentinci" hahahah i kako smo se tobože osramotili, hahaha, Argentina - Srbija 6:0 na Svjetskom. Španija kao svjetski šampion biva pregažena od bivšeg finaliste Holandije sa 5:1, Portugal deklasiran 4:0, Grčka iz naše kvalifikacione grupe deklasirana od Kolumbije, koja je slabija od Argentine 3:0, nema dalje. Japanski sudija nas pokrao kmeeeeee 3:1, Brazil koji je slabiji od Argentine ih porazi većim rezultatom nego Arg-BiH. Bosna šutirala više u okvir gola 11 na prema 5, više šuteva, više kornera. Šta smo se osramotili? Iskompleksirane krstaške funjare i govna. Plačite od muke. Ima Bosne ima Hercegovine, eno ih u Brazilu.
Jarane mi smo sve dokazali da smo uspjeli nismo se obrukala kako su nam svi prizeljkivali... Nego smo pokazali muda i tacka! I ja sam uvjeren da se necemo ni u slijedece dvij utakmice obrukati, znam da cemo dobro odigrati... Bosna!!!!!!!!!!!!!!!!
...da je balkancima pameti ko jalovog pasjaluka, svijetom bi vladali...ovako...
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Susic je BiH! Samo treba vjerovati Papetu jer iz dana u dan sve vise dokazuje da je strucnjak visokog kvaliteta! Igraci su nam spremni, zreli i ozbiljni. Puno toga mozemo napraviti! Naprijed Safete!!!!!! Naprijed Zmajevi!!!!!
SAFATE PRODERI ME <3
evergreen koji si ti debil, pape je nula od strucnjaka
Ja bi volio da nas svi mrze a da budemo prvi
poraz protiv argentine se slavi kao pobjeda. ipak smo (koliko god to nepriznajemo - zasluzeno) izgubili ... sad puna koncentracija na preostala 2 meca!
Nevolim nikome pametovati ili davati savjete bez upita ali u ovom slučaju imo bi samo jedan savjet PAPETU:
Momcima ugasiti twitter, facebook, mobile itd - sad je vrijeme se koncentrirati 110% za dvije sledeče utakmice, za druženje ima vremena kasnije, ovo povijesne utakmice koje se nikada neče vratiti. P.S. Nikakva kritika momcima, tekmu protiv Argentine su položili svi do jednog sa zlatnim desetkama.
Sve kontam meni mob zazvonio..
"Medju najomiljenijima smo na SP". Ovo je ravno onom naslovu "Kako je Bešić zadivio nogometni svijet". Meni je neprijatno kad ovo citam. Ne znam kako je autorima teksta. Mozda misle da je neumjereno pretjerivanje i hvalisanje sasvim pristojno.
Ljudi koji vam je? Ovo je nogomet, tu se navija za one koji su hrabriji, smijeliji, drskiji, ... Naprijed Bosno! Ajmo Hrvatska! Svaka čast Vahi za Alžir, samo neka izdrže!
Samo nemojte nikoga potcijeniti. Moramo se potruditi i više nego sa Argentinom, iako smo i tamo igrali izvrsno.
Samo se ne zanosite . Ajmo Bosno !
Gdje nećete biti najomiljeniji. Odlično igrate.. i nije što ste naši,al ste mi naljepši.
Stvarno smo jedna od ljepsih nacija :)
jesu momci fakat face svi do jednog...tesko koja repka moze da se mjeri s nasim...
Nemoze nam niko nista imamo ZMAJEVE , OSIMA-CIRU-PAPETA BH-LEGENDE a najveca snaga su narod BOSNE I HERCEGOVINE koji vole svoju zemlju podrzavaju svoje ZMAJEVE i slozni i u ratu i u miru i u Brazilu .
zelim bosancima sto skoriji povratak kuci na cevape u sarajevo
Mundosu i slicnim njemu cevapi su misaona imenica !
cevapi su super ... znamo mi da vi vlasi volite bosansku kuhinju
Polako nas uzima euforija. Polako ljudi,moramo prvo sa Nigerijom.pa Iranom,pa onda... Nigerija je bila već 4 puta na Mundijalu.Dobro kaže Pape.Ne treba se zalijetati.
ovde je rijec o soport a mi cemo se u bosni rastat ko ljudi,imate podrsku iz treceg
E super, ja se bojala da ce igrati da izgubi. Hvala klix za vijesti.
Smijesan je Pape a i ovi navijaci sto kritikuju Dzeku . Pa bolan ne bio kako ce Dzeko protiv tri stopera sa dva dodavaca koji mogu igrati maksimalno 60 minuta ( Pjanic 60 minuta a Miske jedno poluvrijeme ) . Nemoguca misija . Ako je Susic izabrao tu taktiku onda mu je morao igrati Visca koji brz i moze brzo prenijeti loptu na protivnicku stranu . Ovako samo sa jednim napadacem je to bil nemoguca misija.I opet smo imali nekoliko sansi , suteva i situacija a Dzeko je bio sebican ( it to mu je jedina greska ) kad nije gurno loptu Lulicu nego pucao bez rezultata . Drugim rijecima , Susic je isao na nerijeseno i ta mu se taktika odmah pokvarila autogolom Kolasinca koji je krivac i za drugi gol kada rusi Besica umjesto da pokusa zaustaviti Mesija