Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sto malo prije rekoh: Ako iko moze kukat to su brate ovi tuzlaci i ove Fukare. Vazda ih sudija pokrade, smeta im sto imaju duga, sve neki izgovori. De nekad priznajte da je neko bolji od vas! ljudski je... drzavo Tuzlo :/
Žive u iluziji...nemaju nijednog sportskog kolektiva koji nije bankrotirao a i dalje se busaju k'o da su redovno među boljima. Treba biti realan da ako si klub koji je ušao (i to jedva) iz druge u prvu ligu, uspjeh ne može doći odmah, čak i ako imaš novac, jer .... eto....još neki klubovi imaju novac i tako to ide.
Autonomna pokrajina Tuzla! Zdravo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ciro je otisao jer je dobro znao da ce i njemu ovako ebat mater.znao je ciro da je sloboda jaka za druge lige a da je za prvu ligu prejadna.
ma ciro je stari lisac,sam je on otisao.dobro je znao da slobodi fali dosta igraca za veci level.
ma kakvi,pa nije lud da ga neko na kraju karijere pljuje.pa vidis da vise nikog ne vodi.taj dolazak u slobodu i ulazak u prvu ligu je sve sto je ciro zelio.pisalo se o tome citavo vrijeme a ciro to obozava.sve je to dobro proracunao..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma jok ba krivi su redari na utakmici il onaj sto prodaje kokice, jasta si nego kriv,treba da shvatis da ste dosli iz druge lige i da vam nisu vise namjestene utakmice,citav kanton je morao da igra za Slobodu i stima rezultate kako slobodi godi.
Pa naravno da ces ici kada ljudi nisu zadovoljni ,kupi prnje ti iz slobode.A i zelji Adzema otjerati covjek nema pojma .
Nije problem klub nego tuzlanski mentalitet, oni gledaju kratkovido - daj meni a ko jebe ostale - mislim tako je svugdje ali tamo je malo vise . Ne postoji jedinstvo da se klub digne jer odmah pocinju intrige , a sta ako ovaj trener nesto napravi pokupi svu slavu!!! Malogradjanstvo!!!!!
koji wagne, pa besic se danas naigro vise od njega
Da Bog da se ugasili.. Pozdrav od Pitara i Manijaka
NIsi ti problem ,ali nisi ni Ciro Blazevic :P
AlessandroTZ E klocino glupa ,jasta nego da ce te ispasti, upravo radi takvih navijaca kao ti
Gledaj ga, ko Hugo isti, original.Jasta si nego kriv mamlaze jedan, a to da ces otici mi smo navikli na to.Napustio si vec jednom u pola sezone, bolje sad odmah napusti da nas ne bi ukopao.Samo neznam zasto te ponovo pustise na mjesto trenera.
Realno nema sta. Al' ne moze se sa ovakvom igrom,igrackom kondicijom i pogotovo trenerom opstat u PL...
@valeo sta posteno, gdje ti zivis? Opce je poznato da je ovo najkorumpiraniji trener.