Kup konfederacija
0
SAD pobijedile Španiju
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ameri su ih oderali samo tako ( taktički ). ma ničija nije do zore gorila. šta ceš ?? USA - JAR - FINALE ??? LOPTA JE OKRUGLA, A TRAVA JE ZELENA. SVE JE MOGUĆE.
Spain? Who the **** is Spain!? Muahahaha :) A ne mogu nesto ni ove Amere... Sad oni ko nesto. A usha tamo, imperijalisti!
ma nikad mi nećemo moći pobijediti španiju... oni će sada namjerno zapet da nas pobijede.... zato što nisu uspjeli oboriti rekord Brazila
Kreteni jedni, koju ste vi utakmicu gledali????? USA uopste nije rasturila Španiju.....ocito niste gledali pravu utakmicu pa sad nesto govoriti.......
volim sto su ih razvalili cigani jedni..
@kvalifikacij... Nije bolje, veći bi im bio motiv da održe taj rekord, igrali bi bolje protiv nas nego ovako... Uostalom, teško da ćemo izvući bod.
steta sto su ih ameri...bolje da smo ih mi u kvalifikacijama klepili...onda bi bila prava hampa...a ovako ce samo doboti \"drugi\" poraz poslije ovakve serije :D!
Sta sreca? Odlicna taktika. Cak sta vise Amerika je bila bolja do prvog gola, a onda su se povukli i igrali odlicnu odbranu. Nema sanse da se ijedna reprezentacija poigrava i nadigra Spaniju u sredini terena. Ovo je jedini nacin da se pobjedi Spanija. Sto se tice spanskih napada oni su uglavnom zaustavljani od strane visocijih i ovoj utakmici jako pozrtvovanih americkih odbradbenih igraca, a one koje su prosle nisu bile preopasne za inace sjajnog Howard-a. Amerika ih je totalno nadigrala, pogotovo takticki. Svaka visoka lopta u americkom sesnaestercu je bila odbijena tako da onih 17 kornera nije bilo od pomoci, a ni onih 57% posjeda lopte. Ipak najveci razlog americke pobjede je njihova pozrtvovanost, te bukvalno postavljanje tijela u odbrani koja je bila neprobojna. Ne moze se reci ni da su Spanci imali nesto mnogo odlicnih prilika upravo zbog jake odbrane, a Howard je jedan od najboljih golmana na svijetu. Ne moze se zvati sreca dva gola u mrezi Spanca bez ijednog primjenog.
jesmol sad mi prvi u grupi?
kakva sreća? rasturili su ih ameri k\'o prvačić bukvar. ako ovako budu sa nama igrali ima da im utrpamo par komada. jedva čekam revanš...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahaha
nije ovo sreća, ovo je odlična taktika... čestitke amerima
Glasajte za Seju! http://www.bundesliga.de
džeko će njima sam uvalit 2 gola
loša USA al imaju sreće ako BOSNA bude imala ovako sreće idemo na svjetsko prvenstvo,a tamo šta bude