Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste uspjeli u dunume pretvoriti povrsinu? Dunum (1000m2) je fiktivna mjera koja se koristi samo u Bosni i Hercegovini i to najcesce za predstavljanje poljoprivredno obradive povrsine.
JACI JE I OD NASE DRZAVE ON SAM NAPRAVI STADION A NASA DRZAVA NEMOZE NAPRAVIT SAMA JEDAN STADION ZA ZMAJEVE, OVI NASI BOLJE DA SE ZADUZE KOD MMF ZA JEDAN DOBAR STADION I ONAKO NEMAMO NIKAKVE KORISTI OD OVI SILNI KREDITA STO SU DO SADA PODIGLI PA BAREM DA IMAMO STADION JEDAN DOBAR.
Im'o sam dobru medju 'ufoci', mozda bi Beckham kupio....
Sto bi kod nas rekli "kerno u rijeku", kod njeg ce biti u okean
drugim riječima, odmah na udaru hurikana :) Dobro ti to jarane osiguraj :)
Bosanski tudum odmah manu mu naso...
@krstjanin jakako. ko će ako ne mi :)
Covjek koji je rodjen da postavlja standarde...
Covjek koji je rodjen da postavlja standarde...
Gospodin!
Bolje bi mu bilo da sa Selimovićem dogovori oko Sarajeva