Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto je povucena?
Slobodi se crno piše
Zato sto se na mjesto sportskog direktora vratio Emir Hadzic lopovcina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj povukli tuzbu.. Pa nije pijaca. Tuzilastvo da ispita prijavu. Ovo je dokaz kakvu upravu ima Sarajevo. Za njih su Čevljanovička korida krajnji domet.
U slobodi treba da igraju Tuzlaci, to je politika uprave🤣🤣🤣...zato ovo ne čudi...al čudima nikad kraja😂😂😂
Joj ublehe velike. Samo je dobro propala.
Zar se krivicna moze povuci?
Ko jos povlaci tuzbe a govori da ima dokaze za nesto!? Bruka i sramota.
"Ugovorom je definisna pomoć u organizacionom aspektu kluba od poslovne do nogometne strane, te predviđa koncept koji bi Slobodi trebao pomoći da se reorganizuje, sa akcentom na izgradnji stabilnog kluba.". Samo me zanima kako je moguće za godinu dana da se sve postigne. Nažalost, vjerovatno još jedno mlaćenje prazne slame. Nadam se da griješim.
Zenska posla nije sala
tare li ovaj ovu, nako pitam
MoRe ova proc'...ha?
Uskoro domkumentarac, kako je Tuzla pala u jednom danu.
kriminalac .
Dragi Boze ja ne znam sta ova nasa uprava radi, ili ne radi nikako ili dovodi smece... Bolje da ne rade nikako nego ovako ..
Huravela