Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovaj Saban bi se prodo za kiflu.. On zna da je Napoli bio prepotentan.. Eto bas njemu rekli.. Aj ne mlati
JE.O VAM TAJ CETNICKI KLUB cz SVE OSTANI TAMO ZIVITI I STO TI MALI TAMO NE IGRA VEC U ZELJI
Malo po malo i zvezda se vraca, za 31 evropsku utakmicu samo tri poraza 3:2 krasnodar, cska 1:0 i arsenal 1:0, niko nas nije dobio dva puta, niko nas nije dobio sa 2 razlike, na pocetku prosle smo bili 193 sada 86 na uefa listi liga sa 29 na 19 mesto, tu su i pare, sve bolje mozemo da platimo po prvi put smo potrosili 7 miliona na prelazni rok. Jako dobro stojimo, plate vec mozemo najnoljima da damo po 1 milion e
@strateg dinamo? Pa zar sa njima da stanemo u rang? Nije za komenrarisanje
@Salah ad-Deen nisam buraz al kao da jesam ziv bio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Malo po malo i zvezda se vraca, za 31 evropsku utakmicu samo tri poraza 3:2 krasnodar, cska 1:0 i arsenal 1:0, niko nas nije dobio dva puta, niko nas nije dobio sa 2 razlike, na pocetku prosle smo bili 193 sada 86 na uefa listi liga sa 29 na 19 mesto, tu su i pare, sve bolje mozemo da platimo po prvi put smo potrosili 7 miliona na prelazni rok. Jako dobro stojimo
Zeljo je institucija za vas... Samo igrom slucaja i mjesanje politike u sport danas imamo to sto imamo. Al u skorijoj buducnosti sve ce da se promjeni..
@Nikolaj2 Želji niko ne odredjuje dal ce dovest srbina, hrvata il muslimana kao pojacanje a vama to navijaci odlucuju ovo se odnosi na sve klubove SD Crvena Zvezda. Znaci Željo je po tom pitanju progresivni od vas a i ne moramo mi dostic vase uspjehe jer "Željo je stvar filozofije".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svako treba da voli svoje, u ratu svako na svoju stranu u miru, mozemo igrati fudbal na male, mozemo i u ratu ali sa glavom umjesto loptom ;)
Sve je to lijepo moj Šabanadžoviću. Ničija sjećanja niko ne može ugasiti. Ali kako bi se tebe delije sjetile 92 da si im kojim slucajem bio pod ruci.
slažem se da portreti nije mjesto na stadionu , ali koliko znam on je crnogorac, a njih je bilo mnogo kod laže pa tako nevjerujem da mu smeta. mješati naciju i vjeru nije dobro.
@Magdalena i te kako je su iz Srbije , CrneGore dolazili cak iz zatvora slali ljude u Bosnu iHerzegovinu zato i nije cudno da su Srbi osudzeni za Genocid
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Super sabanadzovicu, nisu vas zaboravili :) ali nisu zabiravili ni veliki portret draze mihajlovica :)
Srbi prisvajaju uspjeh citave Jugoslavije, ali nije prvi put.
Šabanadžoviću jesi digao tri prsta za ljubitelje zločinca Arkana na tribinama i za podgrupu Delija Četnici Sever??? Jesi li? Pravi si balija fuj.