Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav niz šampiona, šteta pa je sada pauza. Bravo najprije za igrače, za Ješića, Srđana i cijelu stručni tim :D
--9 u sarajevu,,kako smo jaki odkada nema radovca u ekipi
pitari imate mahanje sa vrha tabele.. :) iduće kolo idete na -5/6 do 19 kola akobogda...pozzz iz Države Tz
Nikada borbenije Sarajevo i igraci sa vise volje i zelje od kako je trener postavio stvari na svoje mjesto...bas sampionski ;)
Koliko je Sarajevo platilo travniku da odjednom proigraju protiv Sirokog?Novcano i svojim pijunom u sudackom komitetu Salemom Prolicem.Vi i Zrinjski krojite ligu,birate suce koji za vas igraju,primjer je proslo kolo s Tinjicem ovim i Jakupovicem(zadnje kolo prosle sezone),kao dobiju nesto kazne a poslije toga neprestano sude 30kola
svi igraju samo da bi opstali u ligi, nije Travnik igrao za nas...
Ante grizes muda?
Ljudi nisam imao priliku da gledam tekmu, zna li neko kako se pokazao Kobiljar? Pratio sam tekstualni prenos i čini mi se da je dobar bio. Da li bi ga bilo pametno vratiti sa posudbe?
Na pocetku se malo kofrcio, galamio na sudije i unosio se nasim igracima, igrac dobar, imao i sansu, Plakalo vrhovima prstiju skrenuo loptu u korner, od Radovca bolji za tri klase...
Hvala drug, neka malo i treba da je bezobrazan, a ako bude previše smirit će ga Ješić :D
Odkad mu je Jesic objasnio neke stvari, Duljevic postao sasvim drugi igrac. Momak ce se prodati pravo dobro, a najvise me raduje sto ova omladina pocela preuzimati stvari u svoje ruke poput Osmanovica, Rustemovica, Kadusica, Kovacevica... Ma svaka cast!
Bas me zanima sto oni s Pecare ne placu i ovo kolo, opet nisu pobjedili
Sta ce jajare !
GANG EVIL 4EVER
Svaka cast Jesicu na dosadasnjem radu. Sve polako dolazi na svoje mjesto.
GANG EVIL AGAIN AT NORTH SIDE
HOCEMO TITULU, TITULU NA KOSEVU .......
Vec je tu, ali hoćemo da je zadržimo :D
Sampionski....
SARAJEVO, HORDE, BOG I CARSIJA