Predsjednik oduševljen igrom
0
Rummenigge: Ribery i Boeteng su bili izvanredni
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRCANA NAD SITIJEM SVE NEKE ZVIJEZDE DOĐE RIBERY I POMETE IH HAHAHAH
bayern je sada najblizi barceloni sto se igre tice ljudi igraju odlicno i to ne primaju golove nabrijao ih pravo trener SVAKA CAST ZA ONO SINOC MOGLI SU JOS UTRPAT ...
Odlican Bayern ! ! ! !
najveca greska sto Kolarov nije igrao od pocetka, znaci covjek uvjek igra ofanzivno i svaku tekmu koju on igra salje Dzeki lopte :)
A Riberi sevo Silvu k\'o da je dijete. A ovaj \"gradi\" igru MC-a :-) Moj Edine, bjezi ti od njih ako mozes, unistice te zabar.
Kako igra Boateng, a onaj zabar mu nije dao ni da bude na klupi
da si jos malo pametan bio bi glup ...
Da je Sarajevo bilo na mjestu Bajerna, odmah bi proglasili ligu prvaka nelegalnom radi nedosudjenog penala na Riberiju. Onda bi izbacili preko medija sve sumnjive nedosudjene penale u zadnjih 10 godina. Na kraju bi ih UEFA kaznila suspenzijama, 3 utakmice za Riberija, 2 za Milera.
neki... pa i nama nije dosudjen penal nad riberyem vidio si ....
neki- koja dva crna penala ?? samo jedan je slucaj bio sumnjiv,a onaj prvi cisto. bayern je trebao dobiti penal ,kada je ona mrcina uletila ribery-u u putanju
Veliki sam navijac Bayerna i veoma sam zabrinut sto je Manchester City jucer trebao dobiti dva penala. Igra je fantasticna u Bayerna (cak i bez Robbena) , ali me odbrana jos uvijek nije ni priblizno uvjerila u svoju klasu.