Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražite Torabija da vam prouči na vodu. Zenica će da vas proguta.
Dobro su oni nas prostudirali.. To se vidi po ovim njihovim izjavama.. Znaju da lahko upadamo u euforiju, i da nam se to do sada skoro uvijek obilo o glavu.. Nadam se da su Mesa i momci svjesni ovoga, i da ih ova jadanja Iraca ne dodiruju.. ako nisu, neka citaju Klix komentare.. :) Samo hrabro, i sa 200%.. i ne nasjedajte na ovu prodaju magle.. Moramo biti spremni da pobjedimo i najbolju Irsku u historiji.. a ako bude neka bezvezna ekipa, tim bolje..
@Duke Nuken go to hahaha kakve Turske serije njuko jedan jesi'l dobar?!
igrati će oni svi, varalice su ti narodi s otoka, hoće da nas "previše" opuste...a u petak svi spremni i klubovi ih sve pustili. zapamtite.
Ja se sjecam kada se ovaj uzdigao u repki kao on je velika zvjezda MUtd ,i trener ga otjerao kao posljednjeg papka .Sad on prica neke gluppsti
Strašno ste naporni.Fale im dva igrača a nama Bešić.Jesmo li i mi sada desetkovani jer nam nedostaje jedan igrač???Pa cijele kvalifikacije igramo bez pola tima i sada njima fale dva igrača za prvu utakmicu i samo se o tome piše
Rekoh ja neki dan kada je na klixu objavljeno da Irci imaju 5-6 povrjedjenih igraca...da ce pred utakmicu odjednom biti svi spremni i da su to lazi..a i oni se samo zale te na ovo te na ono cccc...
Ovo ti je taktika "Kukajmo kako smo slabiji, da se BiH nafura da ima čist prolaz, a onda im zviznimo šamarčinu." Samo da se naši ne opuste i ne okuraže previše ovim odustajanjima pojedinih irskih igrača. Igraj igru, bez obzira ko je i kakav na terenu i to je to.
Roy je bio igracina, ali ove njijove price mi djeluju zavaravjuce misle da.smo mi papci, nas ne zanima ko njima igra ili ne njima je dobiti u Zenici po nosu.
Ako je igrač spreman, on će bi svakako išao.
Namazati su ovi Irci. Foliraju sve.
Naravno.Taktika se inace zove "Prah u oci"
Vadiona ako izgube, nasi se trebaju potruditi pa im nabiti 3 komada i drugu utakmicu odigrati rekreativno.
žao mi što smo irce dobili, upoznao sam ih nekoliko, baš su raja...al jarane družba je družba a služba služba...3:0 za nas i vozdra my dear friend ;)
dobar je keano. steta sto u epl nema igraca kao sto su bili on i viera. kosta je obicni magarac.
Irci su na zenlji. Nadam se da Mesha radi svoj poso.
IRCE UHVATIO STRAHEC VALJA PRIMITI 4KOMADA
Roje Kine primit ćete golčinu od Tine
irci i makedonci su najbolji ljudi, najbolje nacije koje sam upoznao