Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja nisam rekao da su ti neki dosli iz velikih klubova, ali su bili kvalitetni igrači i znaci da je everton mogao prodati ronneya u bayernu, umjesto man. utdu koji im onda iz godine u godinu trpa gomilu golova itd.. glupost je to govoriti, van persi ce otici jer mu je to želja, Arsenal nije perspektivna ekipa za njega, izgubio je previse vremena ni zasta..
Velika četvorka Engleske: Liverpool Man. Utd. Arsenal Tott\'nam
Pravo gotivim RVP-a, iskreno se nadam da neće otići u Cunt Utd.
Anonimac ocito da si veliki navijac Man.Utd-a:) Benajun veliki transfer pa za koga igra taj uopste,ma daj ba:D Rooney dosao iz Evetona u Man.Utd-a sto uopste nije trgovina najjacih klubova(cuvena 4-orka):D Owen isto tako iz Newcastle u Man.Utd-a (ne znam tko ovo moze smatrati trgovinom super velikih klubova pogotovo jer je prije odlaska u Newcastle Owen dobio nogu iz Real Madrida Belami,taj nikad nista nije ni postigao ni u pribliznom rangu Van Persija ANONIMAC INFORMISI SE:)
glup si paša.. pa najviše transfera se desilo između najjacih klubova u njihovog ligi.. Benajun, Tevez, Owen, Belami, Ronney . . . ima ih koliko hoces..
Ma dajte ba ljudi nece ga Arsenal prodati u Manchester United.Citajte malo englesku stampu,zaista ne vjerujem u ovaj transfer kao moguc uopste jer ukoliko bi to Wenger uradio naoruzao bi samo konkurenciju a tko to pametan zeli uraditi.Procitao sam da Arsenal cak ni ne zeli pregovarati sa njima a kamoli nesto drugo.
Ako je do novca otišao bi on u City, ali njemu je ipak i do titula, a i do beznatno vece plate koju mu man. utd. može priuštiti.. Hoće u gospodski klub sa pravim stručnjakom, a ne sa Mancinijem nafakasem koji na srecu osvoji titulu, pa vidjecemo ga ove godine..
Pa kome ti valjaš gluposti, da ti neko ponudi 100 km veću platu prešao bi u drugu firmu, a njega osuđuješ zbog 20 miliona...zaista jadno.
Jedini razlog zasto hoce da ode je NOVAC ! Briga njega za trofeje samo daj sto vise para,a sve prica neka o trofejima...FUJ... Idi placenicka p.i..c.k.o