Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nemate vi pojma hadis zubanović je najjači igrač svih vremena
Koji si ti strucnjak,mozda te Fergie uzme za pomocnika. Ronaldo, igracina na kvadrat
ROONEY CEKAMO TE U BARCI... DOBRODOSAO NA LJETO :=) MAN UTD IMA DUGA I DA IMA 5 ROONEYA NE MOZE GA PRODAJOM NAMIRITI , ZATO JE ILUZORNO OCEKIVATI DA ROONEY OSTANE.
Ma jok buraz, Rooney ne ide nigdje, on je bolji od Ronalda, jer Ronaldo je glumac, a Rooney je igracina, pametno i racionalno igra, nikad se ne ispucava, a uvijek je najzapazeniji na terenu, a Ferguson obozava takve igrace, koji uvijek zele vise i bolje, a ne samo ganjati muf po Spaniji. P.S. Izvinjavam se na ovolikom broju zareza i tek jednoj tacki.;-)
On ce otici ali trofej ce zauvijek ostati !:)
bravo majstore fergusone otici ce i on za 80 mil eura