Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje preseravanje,a jedan lijecnik ima 2000€ mjesecno
Hefta- 365.000 € Dan- 52.142,85 € Sahat- 2.172,62 € Minuta- 36,21 € Sekunda- 0,60 € ---------------------------- Dok sam sračun'o Runi zaradio 75 €.
Kak'a je ovo zayebancija sa 11 lajkova?! I klix poceo raju pucati po usima... Treba odmah pokrenuti istragu, gdje i kojim kanalima odlaze nasi lajkovi. Evo ovom Warsame ekonomisti , racunovodji , stali je, pokusavam dati lajk al nece... Ljudi treba dici pobunu, proteste , organizovat plenum, da se lijepo objelodani, gdje zavrsavaju nasi lajkovi... Pa nemere 'vo vako vise ! ! !
Ja sam tigar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kladite se pametno i uz analizirane parove, najveca šansa za dobitak na kladionici je kod nas, a uz to je i revolucionaran nacin igranja lota!! Postanite dio tima koji ce vas voditi u financijski preporod!!! POSJETITE NAS I ZARADITE: http:// betoholicari .bloger . index . hr/
Zmaju :D
jbt koje pare ovi igrači ubijaju pa to nije humano ja bi dao da me guze svaki dan za te pare bgt
Nemoguće. Nesto nije uredu ovdje. Godisnje 34.3 mil km. Nemoguće.
Da mi je njegovu dnevnicu da pocnem neki biznis pristojan...
skoro ko ovi nasi politicari
najpametniji fudbaler...
stash ima se-moze se....il je u pitanju vjernost klubu!?
Sirotan