Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovo se sile velike igraju sa nama, fudbal i ne postoji a kamoli ronaldi wtf!!!!!1
ja imam jači udarac
Sjecam se kada je Senad Repuh izveo slobodan udarac protiv Rudara iz Ugljevika na kosevu. Pored mene je sjedio policajac koji je igrom slucaja imao radar kod sebe i on je tad izmjerio da je lopta koju je Repuh raspalio isla nevjerovatnih 305 km/h...Ne morate vjerovat, ali eto ja vam kazem, vidio ocima svojim.
jest dobar ali nije najbolji...
nije los sto se tice suta mihajlovicev je bolje, a ko se sjeca josipa bukala????? josipu bukalu su i fudbali znali pucati kad opali od stativu kao is haubice
Ne mogu podnijet ovog tipa, al gol je, sto jes, jes - fenomenalan! Svaka mu cast. Taman i da da jos 15 istih ovakvih golova nece bit bolji od Messija. Messi ja ipak najbolji fudbaler svijeta, i sigurno ce ostat upamcen ko jedano od najvecih svih vremena.
ibrahimovic ima jaci sut
i ja nekad kad se naljutim tako sutnem loptu :D gol je dobar,al ronalda i ne gotivim bas nesto
mozda je dobar ali je takodjer i najnekorektniji.
jedan od brojnih razloga zasto je po mom misljenju bolji igrac od recimo mesija.