Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj tezak mu fudbal, nisi ti bio na mješalici!!!!
Ti misliš mješalica teška za rad? Probaj miješati u kolicima. A poredit' fudbal i mješalicu je krajnje idiotski. Na mješalici može raditi svakakva budala, i dijete, ne treba ni biti toliko snažan, jer nije uopšte toliko teško koliko je to narodu izreka, a za fudbal ćeš oznojit' mu*a, svaki dan 2-3 ići na treninge, iscrpiti se maksimalno, maksimalno pratiti šta jedeš, uvijek biti u top formi, i milion drugih stvari. Dovoljno ti je reći, da na mješalici može biti svako, a fudbaler i to među najboljim ne može biti svako.
The[21] - to ti mjesao u kolicima... ok! izvini, moram prepraviti komentar! ("Cuj tezak mu fudbal, nisi ti mjesao "BETON" u kolicima")
Real Madrid, neinformisani klipane, kada je Ronaldo mljeo u Manchester Unitedu, Messi je bio tinejdzercic. Sam Cristiano je rekao da igra 8 godina na vrhunskom nivou, dakle oko 21. godine je na tom nivou. Jednostavnom racunicom, Messi je imao tada 18 godina i koji mjesec. Bio je mlad previse kad je odlicni Ronaldo razvaljivao. Ronaldo je masina od igraca, topovski udarac s 30 metara nije problem njemu, skok u stili NBA kosarkasa takodjer nije problem, niti brzina, promjena pravca. Sve u svemu super igrac, ali ga zeza jedna stvar: manji talenat nego u Messija. Messi je puno bolji s loptom, talentovaniji je. Imas njegove klipove kada je imao 5 godina. Trci sa zalijepljenom loptom za nogu, sprint, kao sto i sada radi. Jednostavno prirodniji je. Ronaldo je nesto manje talentovan, ali fizicki dominantan igrac (ne mislim sad tu na duele-pa Ibraka bi ga pojeo). Messi, s obzirom na slabiju fizicku spremu, pokazuje vise, jednostavno jer bolje dribla, ima viziju, pregled igre,najvaznije:TALENT.
zelis reci da je messi kriv jer je mladi ???
putujem, ganjam loptu, okruzen lijepim zenama, ne znam sta cu od para... da, jako teska "profesija" !
Tesko je sutnut loptu i zabit par golova. MAL NE REKO
Ronaldinho Gaúcho je babo .
kako je sladak :)
Pa idi u rudnik raditi tamo je lakse a i visa je plata!!!!
Svaki sport je težak pogotovo ako igraš pod povredama kao Ronaldo, a samo zato da bi oborio rekorde. Ne propušta utakmice niti protiv drugoligaša, igra pod blokadama samo da bi imao više golova na kontu od Messija.
Da da, sigurno je to radio i dok je bio u Manchesteru - ups, pa Messi mu tad nije bio rival! Cisti profesionalac i cvojek koji svojim treninzima omogucava svom tijelu da tokom godine odigra 70 - 80 utakmica!
Ronaldo ulazi u 30-e godine života i morat će mjenjati neke stvari što se tiče treninga i brutalnog tempa koji si sam nameće. U protivnom povrede koje ima stalno će teško sanirati. Pa zamisli da mora izbivati sa terena 1-2 mjeseca a da gleda Messija kako zabija golove, on bi psihički bio uništen.
Mojne!
Nije sigurno tezak kao astrofizika
Pa ako nije, što se onda ne baviš fudbalom jer je legano, a težu astrofiziku ostaviš nekome drugom? :) Ili čime se već baviš.
Srce drago diplomirala sam na jednom i sad upisujem drugi fakultet :*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)