Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CR7 jest dobar igrac, ali ovaj covjek je IGRACINA
hahahah kralja...
JEBEM TI MATER.
tako jedan od najboljih igraca prica o jednom od najboljih menadzera i obratno ... obojica su upravu. ovaj je krmak debeli a ferguson je zivcani deda .
Nisi sam, Ronaldo, nisi sam.
Mada volim MU, ipak je Ronaldo je legenda. Niko mu nemore ni do koljena posebno ne umisljeni nosonja ibrahimovic.
i onakav debeo je razvaljivao ;), a vi samo laprdajte igracina kakva ce se tesko ponoviti, ako ne i najbolji spic svih vremena RONALDOOO R9 forza JUVEEE :))))
Razocarao me je ovom izjavom :D
SVINJALDO!
Jedan je Il Fenomeno... Najbolji strijelac u istoriji svjetskih prvenstava,osvajac dva SP-a i trostruki dobitnik zlatne lopte.Zvijer od napadaca,mozda i najjaci spic svih vremena.
fudbal nije vise zanimljiv bez nogometasa kakvi su bili ronaldo,zidane,ronaldinjo
pa šta SAF nista nije slagao star i debeo sta je tu nejasno
Ronaldo je debeli transvestit
Sunce ti jbm kakva akcija kod drugog gola Ronalda protiv Man Utd. Kakva Barcelona i tika taka. Zidane i Ronaldo,jedni jedini,neponovljivi.
Debeljka mi ne dirajte - tata fudbala zajedno sa Zinedinom i jedan jedini - original... I onaj "manji" mu mogu parirat a ovo ostalo su sve marketinske zvjezdice....
Pa normalno, svaki normalan covjek na svijetu navija protiv Uniteda i licemjernog skotskog alkosa.
Rimtu ti tuki ;-)