Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivimo u sjajnoj fudblskoj eri dva fudbalska maga- Ronalda i Messija Veliki respect za obojicu Prekucali su fudbal
A kad sam vidio da je frajera pretrco u 90 minuti ostavio ga 10 metara iza sebe .. Pretrca ga koda je 1. minuta .. boze dragi kakva je ono masina !
Treba uzeti u obzir i podatak da se igrala skoro 80. minuta utakmice i da je on više od sat vremena bio aktivan na terenu, a velik dio vremena je i sprintao. Dakle, ovo je sjajan učinak i još jedan dokaz da je onaj dokumentarac koji je snimljen o njemu tačan od prve do zadnje minute :) Strašno dobar igrač i vjerovatno najbrži fudbaler na planeti. Naravno, nije brz kao i Bolt, ali zato u opisu i stoji SKORO KAO BOLT.
Moroni jedni, crvene linije ne oznacavaju putanju, nego kretanje lopte. Covjek je sprintao iz peterca Casillasa na drugu stranu, i ako sam brojis, vidi se da je za 10 sekundi. http://www.youtube.com/watch?v=MZVrOH0eedY
dosao si da nam objavis tu vijest poslije toga sto te zeg\'o, hajde drago mi je zbog tebe sto ti je nabio osmijeh na lice
Blago tebi kad si tako bukvalan ! Tebi kad kažu PROLETI NAM TROLA ISPRED NOSA ti pogledas u nebo da vidis gdje je odletjela ! Boze sacuvaj :)
on je pederrr !
Jeste ret.ardi u pm :/ Crvena linija i brojevi predstavljaju putanju lopte, a ove tackice Ronaldov sprint. Nebitno koliko je sekundi bilo, da li je imao zalet i sta sve ne, cinjenica je da je covjek nevjerovatan. A porediti ga sa Boltom, cista glupost. Nakon vec nekih 8,9 pretrcanih kilometara on istrci ovakav sprint. Svaka njemu cast :)
kako je ovo 96 metara?? po ovom crtezu ovo je moralo bit preko 100 metara..
Ronaldoo kraljuuu!!!!Kakav Messi,boljii si od njegaaa,moguu ljubomornii pricatii staa hocee!!
Kakva glupost! Samo budala bi u ovo povjerovala.
prebrz je mali.:D
U kopackama!
ja sam iz starije ekipe koja gotivi samo El Fenomena s razlogom j.b.g, ali i ovaj mali stvarno igra samo ga ponašanje j.e.b.e pa je o.d.v.r.a.t.a.n, a dokaz ko je bolji samo treba vidjeti reprezentaciju jednog i drugog, čim nema Xavija i Inieste vidi se ko je Messi pa vi navijali ili ne ali ovaj mali Portugalac je bolji nema šta
@footbal , Svaka cast kraljino cuj s druge planete frajer u argentini se rodio :P
na danasnji vakat svakavi delegata.....haha cuj talentom izgradio a ovaj upornoscu.... nema tu talentom jara..... volja,rad ,red i disciplina.Messi sta je ko dijete dozivio(bolest) i na kraju pricas talentom uradjeno... hahaha ma daj ba... Neko moze 100 sklekova(pravilni potpuno) iz sale i to je vecini talenat,a neznaju kolko je za tih 100 sklekova utroseno vremena,iskapano znoja itd...Dok neko nemoze ni jedan i govori samo da je antitalenat,tezak a nije u yivotu nista teze od kasike podigo...
Pa hajde da je i 11 sekundi, on je prije toga 77 minuta konstanto trcao. A atleticari se samo zagriju i stanu na liniju za start.