Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati se gdje pripadas
Sreca pa nam je rekao da idu po pobijedu, ja kontao po gubitak! i kazu da je frajer G*L*U*P.!!!
inace bi trebali i prevoditi tu rijec RESPEKT bas nekako bezeze zvuci kada procitas RESPEKT j.b. vas respekt u nasem jeziku ma kako se on zvao ima rijeci za respekt a ja vi ste copy paste novinari
Svaka tebi čast majstore,još jednom si dokazao da si klasa!
svaka cat IGRACINO uvijek si bio i ostaces.volim manu i srcem navijam za njega ali ova izjava ronalda dokazuje da je momak ok.i ovi sto ga ne vole su zavidnici koji bi da mu samo ruku dotaknu sve dali..zao mi je samo sto ce se vratiti s teatra snova bez pobijede.. manu do groba ..
Jeste, uvijek napadate, osim protiv Barcelone, jer koj je jaci taj napada, a slabiji se brani, tako da...
mrs placko, dabogda ispali !