Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan sam sto danasnji klinci gledaju Mesija i uzivaju u fudbalu, ali mi je isto tako zao sto nisu gledali najboljeg, ne moze se to tako preko youtuba skontat. Ronaldo fenomeno, jedan jedini, najbolji svih vremena.
finale je namješeno barsa - real i polufinale chelsea barcelona iz znamo kojih razloga ! pare pare i samo pare
sta hoce ovaj debeli... nek skine kile pa onda neka govori ko igra u finalu...celzi uzima lp
Reallll madridd
OVO JE ORIGINALNI RONALDO, A NE ONAJ PLASTIČNI MADE IN CHINA CR7
Piše se: Čelzi i čisto! a ne Ćelzi i ćisto I ja sam preskakao po koji čas u školi ali ti si buraz cijelu osnovnu...
konačno neka pametna od njrg, nepamtim kad sam je zadnji put \"čuo\".
Čuj ćelzi.... ć.... haj ti malo nazad u školu, pa onda prognoziraj. A šta reči za Španiju i španske klubove... Dovoljan je podatak da je 5 španskih timova u polufinalima 2 evropska takmičenja.
nek osvoji bilo ko il čelsi ili bajern, j...m više i barcelonu i reala
Finale : Čelsi - Bayern
Jedan od rijetkuh koji je igro i za Barcu i za Real.Jedan od največih svih vremena.El fenomeno.Al on bi trebo pamtiti kako su bile teške bitke Reala i Bajerna prije desetak godina.Bajern je najjači kad je najpotrebnije.Barca igra protiv zahuktalog Čelzija.Iako to nije više kao onda Rajkard vs. Murinjo,iako je sad Barca jača nego tada a Čelzi slabiji,to je skup sjajnih pojedinaca kojima fali trofej i koji kad se nalože na Barcu...svašta može biti.Al ipak veliki je novac u igri.I toliko godina čekamo taj El klasiko u finalu LP.
i naravno barsa pobijedjuje u 99 minuti sudija sviro penal haj zdrao
ja sam ipak sretniji sto sam gledao zidana nego ronalda,ne pokusavam umanjiti kvalitet ronalda koji je svakako klasa,ali zidan mi je ostavio najbolji dojam,covjek gadjao i desnom i lijevom potpuno isto.pozdrav
ne kenjaj debeli idi zhderi ..
Aj stisni pa uloži!
2B Barca-Bajern
Real osvaja 100%