Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam ga nešto simpatiso, ali kako sam cuo da je onoliko dao za pomoc poplavljenim promjenio sam mišljenje i sad mi je drag .
Hvala Los Blancos na podrsci
sanjat će i dalje. gadi mi se sama pomisao da bi vi mogli osvojiti ligu prvaka
Svi igraci reala pokazali podrusku nasim narodima u poplavama, ronaldo se isprsio momacki i kesirao ( i da nije dao a ja vjerujem da jeste opet je privukao dio paznje na nas). Zanima me na osnovu cega ti se gadi da neko osvoji trofej ko je na drugoj strani europe i koga se ne ticemo a odvojio minut vremena za ljude koji su u teskoj sitaciji i koji suosjeca sa istima? Budi realan pa reci ko ga treba osvojiti, atletiko svakako ima ligu a sto je i ima real igra puno atraktivnije i efikasnije i ljepse od atletika...
Prvo, da nema modrića u realu niko se od njih ne bi sjetio to ni uraditi. Drugo, ronaldo nije ništa donirao, samo budala može povjerovat u to. Treće, zašto mi se real gadi? Previše je razloga tako da bi se umorio nabrajajući.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)