Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CR7 majstor. Objasnio Messiju kako se igra bez Inieste i Xavija.
Da nije ovog ninje Portugal nebi ni bio na euru :) Ali on vise vrijedi FIFI i UEFI nego citava nasa reprezentacija... Jedini on moze i uciti nesto protiv Spanije
Rooona pobij sve i vrati se saaaam
Pogodi pobjednika i osvoji vrijedne nagrade LCD Sony i dr. http://euro.topshop.ba?p arent_id=23876
gle što realovci lajkaju sami sebi komentare hahah djeco draga ronaldo nikad neće biti bolji od messija pa eto sad mi uradajte dislajkove jer očito imate neke koristi od tog
da odgovorim ovom majmunu sto spominje messija. messi je asistirao xaviju 4 puta za gol a xavi messiju 3 puta. messsi je dao 30 asistencija to xavi nije u 3 sezone kad sve sabere. da mi je da te vidim izvadio bi pistolj i ubio bi te ko kera.
vidjet ces kako je igrati a nemas lopte u nogama, sakriju je i ti samo blejis ko tele u sarena vrata. onaj poraz 4:0 u prijateljskom mecu spanjolci nisu zaboravili a ja kazem da ce sada biti za spaniju 4:0.
mislio sam sutra :) a ako te toliko boli što sam ga nazvao penaldo eto neću više ...
Da išta znaš o fudbalu znao bi da se večeras ne igra ni jedna utakmica na EURO-u. Ali znaš napisati penaldo. Jadno je tvoje poimanje nogometa.
nadam se da večeras padavičar ide kući ! ! !
@vvb ronaldo je ove sezone zabio više golova na asist ozila i di marie nego messi na asist xavija i inieste... tako da se može prije reći da ronaldo ne može bez te dvojice... i zašto si sebi lajkao više puta komentar ? jel misliš da ćeš tako nekome promjeniti mišljenje ? haha
nema veze cr, da hoce i ovo da zavrsi da se pofatamo konacno, pozelio sam mnogo da ti ga metnem u tvrdu straznjicu.
ne osjeca pritisak a plako prije par godina ko beba.
@ma daj nemoj misliti da je tebi upucen komentar....on je posvecen Kristini Ronaldini
napuhani mangup...da hoce vas spanci izbacit volio bih vise neg se hljeba najest
Ne mogu da vjerujem da cu navijati za Portugal. Idu mi na zivce ove balerine iz Spanije. Ne valja teren, trava, wc na stadionu, odmor, hrana... DABOGDA ISPALI!