Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gey ne gey,j,ebe trebe kakve ti ni u snovima neces
ne moze norveska bez muslimana ni island pobijediti
nije bolan, pravo ime. I prava pjesma. Eto sad vidim nije ime nego nadimak, nadimak ti je prva liga. Bez zayebancije.
@ @Ramo Šta je jaro, smiješno ti moje ime jel? Eto kakav si ti papak. Vjerovatno neki napaćeni balavac od 14 godina. Ajd uživaj slino. Ramiz Arnautović - Ramo Predstavi se i ti slobodno.
http://www.youtube.com/watch?v=aiSlWB_y3Po bila je greska u nadimku, zbunio si me malo
ma kakvi hahah http://www.youtube.com/watch?v=aiSlWB_y3Po
ma nije derpe sto igra za real nego je derpe onako
Ja čuh na radiju, rekoše po nekom naučnom istraživanju da 80% muškaraca koji kad ugledaju drugog muškarca i prokomentarišu istog kao homosexualca, su zapravo homosexualci ili su podsvjesno skloni somosexualizmu. Pa se ti \"ajmo\" zapitaj malo. Ko zna, možda se i tebi krije novi Riki Martin. Un dos tre!
Zbari Mesi trebu, dovede je u stan i ono sve spremno, ceka ona da joj zabije. On kaze izvini sekundu, izadje i udje sa Xavijom i Iniestom. Kaze znas da ja nikad ne zabijam bez pomoci svojih ljudi. I ne peglaj me vise.
Pa jarane ako je jedan derpe nisu svi. Prije bi se reklo da je mesi derpe, lik je imo jednu curu i dvije simpatije u životu
dobro bolan sta se palis evo ti sad neke slike vidi: http://www.myspace.com/399169047/photos/albums/ricky-martin-39-s-girlfriends/826548 sad vidi ovaj clanak: http://www.sarajevo-x.com/showtime/showbiz/clanak/110822023 a onda povezi ovo sa doticnim nogometasem koji ne voli zene. Samo je pitanje vremena kad ce i on priznati, vjerovatno kad zavrsi fudbalsku karijeru.
Ti il si glup, il... fakat! Glupane ljudi koji ziguju top modele bježe od gabora, isto ko što top modeli bježe od glupana kao što si ti. Kontaš?! Klocu evo pa malo prostudiraj: http://ansblog.com/2010/01/cristiano-ronaldo-girls-list-of-28-girlfriends-pictures/ Kad trehneš majmuna koji put uz ove slike, ostavi komentar, da vidim koliko si se s j e b o .
bjezi od zena gabora.... bjezi od zena... GAY
Bolje bit puder boy pa i ličit na nešto, nego vrtni patuljak pa ličit na k***c, Messija kad vidim ne znam jel on il se pas posro!
normalno da neće nikad, on bježi od g abora
pa i ja je..bem kakve on nece nikad :D