Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasluzio je svakako :bayern:
jel i zlatnu loptu ponio
Svaka čast Ronaldu, ali je meni malo retardirano dati NAJVIŠE DRŽAVNO ODLIKOVANJE fudbaleru. Sve je to ok, promovisao je državu, postupio ovako,onako, ali ja mislim da ovakvu vrstu odlikovanja zaslužuju samo oni koji su svoje živote rizikovali u ime dobrobiti naroda i države...
čestitam ovim putem Kristijanu
Sad se vidi koliko mu je ovo znacilo...a Messi normalan momak, ima ih pune ormare..a nista, covjek pri zemlji.
**Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenje i volja a najviše znanje a za početak ovo je najbolja stranica za vas: single- information. blogspot. com (sve skupa bez razmaka) Ukupni profit tom igrom iznosi 76.095 kn u samo 4 i pol mjeseca jakom i kvalitetnom igrom.
zna li ko je li ovaj Ronaldo opet plakao?
zasluzio je i usput klix dosta vise sa Opelom, jedva cekam petak samo da ne prikazuju reklamu vise
instaliraj adblock dodatak pa nećeš imati reklama ;)
Jer Djeko je bolji od Ronalda!